HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
boşversene mesutyaptığın/sattığın bütün filesler buglu, hatalı. Yürürken oyun kapanacak diye korkuyorum
senin yorumunu görünce indirmekten bile vazgeçtim
Bugları söylede kanıt video'su çekelim kardeşim bakalım fileste bug kalmışmı
Ben hiçbir müşterimi yolda bırakmadım filesteki bugların hepsi çözülmüş durumda adamına göre muamele yapılıyor bizde. Make sh çekip filesi bozan adam gelmiş bana laf sokuyor burda.Bugları söylede kanıt video'su çekelim kardeşim bakalım fileste bug kalmışmıBen hiçbir müşterimi yolda bırakmadım filesteki bugların hepsi çözülmüş durumda adamına göre muamele yapılıyor bizde. Make sh çekip filesi bozan adam gelmiş bana laf sokuyor burda.
Amacım baltalamak vs değil ama make.sh çekerek files bozmak nasıl oluyor çok merak ettim bak

Gerekli kanıtları atarmısın özelden.Filesin gerçek sahibi benim beyler fileste birçok hata var denedim aynı hatalar devam ediyor hiçbir düzenlenme yok filesin güncel ve sorunsuz hali bende mevcut gerekirse ben paylaşırım Oğuzhan abiyi severdim fakat önce satışa koyup sonra paylaşınca benim için o defterde kapanmıştır. 3 5 sistem kaldırıp eklemekle maalesef bu işler olmuyor.
Verilen süre içerisinde konuya virüstotal eklenmediği için konu kapatılmıştır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)