D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

SANALİKADA 1. NESİL OLMAK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sasplk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
  • Etiketler Etiketler
    oyun sanalika

sasplk

TAKLİTLER ASLINI YÜCELTİR
TM Üye
Konular
37
Online süresi
1d 6h
Reaksiyon Skoru
21
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 1 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
116
MmoLira
733
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba iyi forumlar.

Yıl 2008-2009 acer marka laptop bilgisayarım ile sıcak yatağımda sabahlara kadar deli gibi oynadığım onun sanalika :) zaman çok hızlı geçiyor deli paralar yatırılıp az hınzırlıklar yapılmadı bu oyunda teknesinden villalarına cafeleriden ofislerine hastanelerine kadar her şeyi satın alıp oyunda kim daha zengin diye böbürlenirdir tabi o zamanlar küçük olduğumuz içinde bu bize iyi bişeymiş gibi gelirdi halbuki oyun studyosunu zengin etmiştik bile :) anne babaların telefonlarından gizli gizli çekilen vip kartları sanilleri cafene gelen misafirlere eşya olarak dağıttığımı düşününce kafama vuruyorum o günün parasıyla 3-4 bin tl çok rahat basmışımdır o oyuna amaçsızca tabi yediğim dayaklarda cabası :) tamda gazeteci olacaktımki o dönem bilgisayarımın ekranını kırmıştım :/ şans işte okuduğunuz için teşekkür ederim umarım anılarınızı canlandırmışımdır sanalika oynıyan arkadaşların herkese iyi forumlar. bu arada bi aralar bi yarışma yaparlardı oyunun admini perfocti..... diye birşey unuttum şimdi oyun bulmaca diye ben bulmuştum keretayı :)
Oyundaki Nick : zonebjk

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri