Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ctrl+v Tuşu işlevini çalıştırma

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kullanacam

:) Haklısın. Bi tane international server da diye başlayan linklere tıklanabiliyordu oyundan tarayıcıya yönelndiriyordu d. adres kopyalayıp oyuna yapıştırıyorduk güzel bi özellik. başlangıçta şöyle bi bug vardı ama bunda da varmı bakmadım. mesela yazı kopyalayıp yapıştırıyorsun sorun yok. ama bir dosya veya bir resim kopyalayıp veya ekran görüntüsü alıp yapıştır komutunu oyuna verince oyun atıyordu :D Sonradan düzelttiler.

bahsettiğin bu olabilir mi?

bu attığın saten kullanılıyor ben bunu değiştirip kullanmıştım www başlayan bişey yazmak istediğin de link küresi isimli itemi kullanman gerekiyordu o yoksa envanterinde yapamıyordun bu işlemi

Olabilir. :) Teşekkürler. İnsanların işlerine yarayacaktır böyle şeyler. :) Ben kendim 0 eklenti seven birisiyim. Eski kafalardan yani. 2089 game zamanını özleyenlerden. :D Olabildiğince bir şeyler eklememeye çalışıyorum ama böyle şeyler de insanın ilgisini çekiyor. Pratiklik katıyor oyuna. :)

Bol Bol gg li Sitelere Yönlendirme Olur Bunla Oyun icinde Hırsızlar cirit Atar Artık :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri