- Konular
- 35
- Online süresi
- 20h 50m
- Reaksiyon Skoru
- 244
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 148
- MmoLira
- 1,000
- DevLira
- 25
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kardeşim ben seni anlamıyorum konularına bakıyorum lütfen Allah rızası için diye konu açıyorsun, birebir files diyorsun ne bilgin varda neye kime çamur atiyorsun konularına bakıyorum statü filesi kullanmissin. Kullanın diye paylaşmış çocuk kullanmak veya kullanmamak sana kalmış yorumunu yap geç , boş yorum yapma. Yap iyisini paylaş kardeşim kullansınlar. Arşivinde durucagina paylaşmışhocam dosyaları inceledim statü files bu herşey aynı offshop pet sistem hepsi dahil
Son düzenleme:
- Konular
- 203
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 202
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 196
- MmoLira
- 10,662
- DevLira
- 0
@ibrahim2022 ;
Offlineshop sisteminin çalışması için quest bölümündeki lua uzantılı offline shop dosyasını puttyden okutun. Beta maplardaki siyah ekran sorunu için locale_tr ve root dosyalarındaki atlasinfo.txt dosyasındaki malum mapların koordinatlarını düzenleyin. Kuşak npc'sinin görünmeme sorunu için root > npclist.txt dosyasına o npc'yi ekleyin. Onun dışında hiç bir sorun yok. Simya, kuşak, vb gibi sistemler sorunsuz çalışıyor. Dediklerimi uygularsanız bahsi geçen sorunları fixlemiş olursunuz. Açıkcası düzenlemeye değer bir files. Tekrardan teşekkürler..
Offlineshop sisteminin çalışması için quest bölümündeki lua uzantılı offline shop dosyasını puttyden okutun. Beta maplardaki siyah ekran sorunu için locale_tr ve root dosyalarındaki atlasinfo.txt dosyasındaki malum mapların koordinatlarını düzenleyin. Kuşak npc'sinin görünmeme sorunu için root > npclist.txt dosyasına o npc'yi ekleyin. Onun dışında hiç bir sorun yok. Simya, kuşak, vb gibi sistemler sorunsuz çalışıyor. Dediklerimi uygularsanız bahsi geçen sorunları fixlemiş olursunuz. Açıkcası düzenlemeye değer bir files. Tekrardan teşekkürler..
- Konular
- 503
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 995
- Altın Konu
- 64
- Başarım Puanı
- 272
- MmoLira
- 7,045
- DevLira
- 21
Simya için;@ibrahim2022 ;
- Simyada buz direnci efsunu pasif
birkaç sayfa geride bununla alakalı py ve refine dosyası paylaştım. Belki çözümü olabilir
- Konular
- 53
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7m 45s
- Reaksiyon Skoru
- 204
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 46
- DevLira
- 15
Kardeşim hayirdir ? Piyasaya çikalin 2-3 gün olmadi millete iş atiyorsun adin ne bilmiyorum kimsenin bilgisini sınama herkezin kendisine göre kendi ihtiyacini karşilayacak derecede bilgisi var böyle bilir kişi havalarina fazla girme o hareketi sadece bilmeyen adamlar yutar he karşina benim gibi birisi gelir aşşagalamaya yürek ister kimse kimseden üstün degil yorumlarini seçerek yaz
Kardeşim ben seni anlamıyorum konularına bakıyorum lütfen Allah rızası için diye konu açıyorsun, birebir files diyorsun ne bilgin varda neye kime çamur atiyorsun konularına bakıyorum statü filesi kullanmissin. Kullanın diye paylaşmış çocuk kullanmak veya kullanmamak sana kalmış yorumunu yap geç , boş yorum yapma. Yap iyisini paylaş kardeşim kullansınlar. Arşivinde durucagina paylaşmış
- Konular
- 35
- Online süresi
- 20h 50m
- Reaksiyon Skoru
- 244
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 148
- MmoLira
- 1,000
- DevLira
- 25
Uzun süredir bu forumdayim derdim kimin iyi bildiği bilmediği değil bişey paylaşıldı bu tartışma satış konusundada yapıldı bir başkası warez biseyi alıp 3 5 değişiklik atıp satışa sunsa sorun yok ama burda biri yabancı filesi kullandı diye bu filesi daha önceden Statü arkadaşımız da kullandı gelip buraya bunun filesi herşeyi aynı offshop bile aynı demeye hakkı yok burada emek var okeyKardeşim hayirdir ? Piyasaya çikalin 2-3 gün olmadi millete iş atiyorsun adin ne bilmiyorum kimsenin bilgisini sınama herkezin kendisine göre kendi ihtiyacini karşilayacak derecede bilgisi var böyle bilir kişi havalarina fazla girme o hareketi sadece bilmeyen adamlar yutar he karşina benim gibi birisi gelir aşşagalamaya yürek ister kimse kimseden üstün degil yorumlarini seçerek yaz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)