Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Diablo II Official Server Files 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Dostum adama gökten gelmiyor bunun statü filesi vb her neyse adam bunu iddia ediyorsa madem hani bliyorsun ya çikarirsin bir kanit kodlarda arkadaşin o zama. Lafı olmaz ayıqs
Uzun süredir bu forumdayim derdim kimin iyi bildiği bilmediği değil bişey paylaşıldı bu tartışma satış konusundada yapıldı bir başkası warez biseyi alıp 3 5 değişiklik atıp satışa sunsa sorun yok ama burda biri yabancı filesi kullandı diye bu filesi daha önceden Statü arkadaşımız da kullandı gelip buraya bunun filesi herşeyi aynı offshop bile aynı demeye hakkı yok burada emek var okey

Kardeşim hayirdir ? Piyasaya çikalin 2-3 gün olmadi millete iş atiyorsun adin ne bilmiyorum kimsenin bilgisini sınama herkezin kendisine göre kendi ihtiyacini karşilayacak derecede bilgisi var böyle bilir kişi havalarina fazla girme o hareketi sadece bilmeyen adamlar yutar he karşina benim gibi birisi gelir aşşagalamaya yürek ister kimse kimseden üstün degil yorumlarini seçerek yaz

Hacı ben sana anlatırım bir ara kim olduğunu yalnız o adam asıl hesabıyla girse foruma , birtek yeniler tanımaz admininden tut yöneticisine kadar alayı tanır arkadaş bu piyasaya 2012 - 2013 yıllarında girdi

Dostum adama gökten gelmiyor bunun statü filesi vb her neyse adam bunu iddia ediyorsa madem hani bliyorsun ya çikarirsin bir kanit kodlarda arkadaşin o zama. Lafı olmaz ayıqs
Adam diyor ki saten twix alt yapi aynı alt yapıyı statü kullandı yani burada ana sistemlerin aynı olmasının sebebi bu anlamayinca sert çıkışlar olur oluyor. Çocuk düzeltmiş eklemiş satış konusu açmış statü files dendi demedik bişey ısrarcı olmadık cekildik bir süre sonra arşivde durucana paylasti birbirimizi tanıyoruz saten

Senin bu hesaba bakacak olsak şurda 2 aylık bile değilsin ? Burda o yorumu yapan insanlarla ben daha öncede uğraştım bunların bitmesini beklemek ahmaklık olur zaten ama ben burada birşey paylaştıysam saygı gösterecek çamur at tutmazsa izi kalır mantığı yanlış

Başarılarınızın devamını dilerim. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri