HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ön ek ekledim.
İş Başı Para Alırım Kardeşim Files Yaz Diyorsun Bedavaya Olacak İş Değil O Senin Dediğin . Ben Filesini Hallederim Ama Filesi Bedavaya,Veremeyim Game,Src Build Etmesini Bilmek Yetmez bu işlerde Eğer Sana Bedavaya Files Kodlayan Arkadaş Varsa Alıntıdır. Magic2Master Filesine Bakınız. O Bedavaya Yapılmadı GM'lik Veririm Diyede Yapılmadı, Aklınızdaki Projeyi Seziyorum Dikkat Edin Çok Para Harcamalısınız.![]()
Sayın arkadaşım konumu güncelledim vede tüm iletişim bilgilerimi yazdım bana ulaşınız
Sizin örnek sunuduğunuz Oyun Magic2Master Filesine Bakınız. Fakat oyunda şuanda kimse kalmadı...!
Benim kafamdaki projede Mester2Magic Ondaki tüm haritalar Moblar Dungeonlar aynısı bende var hatta dedim gibi aşahıda linkini verdiğim yotube üyesinin yapmış olduğu bir çok proje elimde mevcut güncel halleriyle
Eğer Ücretse vede filesi Güzel Hatasız yaparsanız tabiki emeğinizin karşilığını alacaksınız....
Saygılarımla İyi Forumlar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)