- Konular
- 4
- Online süresi
- 4m 54s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 8 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sayın Arkadaşlar Turkmmo Ailesi Amacım Güzel emek Bir 1-120 Oftical Bir files Açmak Yanlız Metin2 Oyunun Tüm haritalarını Moblarını itemlerini Değiştirmek vede Farklıbir oyun açmak amacım serverin 5 yıllık ücretini ödeyip 5 yıl boyunca en az kapanmadan oynamasını sağlamak...!
Oyunu Nekadar 1-120 emek olarak açmaksa niyetim orta düzey vede ws lik olarakta 2 server daha açıp ilk açılışı 3 serverle yapmaktır...
Oyunun Sitesi,Formu,Wiki,İtem-Shop,Destek Sistemleri hapsi olacak vede bu sayfalarda,da görevli arkadaşlara iğtiyac olacaktır
ve yurt dışında bir metin2 oyunu üzerine harita,mob,boss,item,pet,vb tasarlayan birinin çoğu kullandığı obje vede questlere kadar mevcurtur (Kendisi PlechitoCZ ve
Projemiz İçin Çalışma Arkadşaları Aramaktayız . Yönetim Ekibimizde Aile Ortamında Çalışacak Arkadaşlarımızı Arıyoruz
Ben inanın işi olduya bittiye getirmek istemeyen vede herkeze tamamiyle eşit yaklaşan biriyimdir...
Beni tanımadan yapmaz yada yalan der konuşur sonra beni ekipten ayırır düşünmeyin.. benim yapımı iyice tanıyıp karekteri,mi tanıyıp öyle karar verin eğer bir oyun için 1 yıl içinde 3 bin 5 bin Türklirası kaybetmem gerekiyorsa kaybederim ve 3 bin 5 bin TL için insan satacak kadar küçülen biri degilim
Benim amacım gerçekten sıfırdan adam gibi bir oyun yapmak yaptırmak yapan kişi ilede adam gibi serveri yönetip yürütmek. gelir olursada oyunun harcamalarından sonrasını eşit ekiple bölüşmektir..ha yalan atıyor ileride değişir diyorsanız dedim gibi karekterimi tanıyın öyle ama iki kuruş için kandıracağınızı sanıyorsanız bir defa kanarım bilginiz olsun..! oda sizin karek teriniz
Kople sıfırdan bir oyun yapa bilecehimiz hatasız bugsuz bir oyun olacak vede bunu başara bilecek bir 2 arkadaşla ekip olmak amacım
Arkadaşlar oyunda src oyun pack ile çıkacak sorunlara müdahele anında ede bilecek 2 tane arkadaş arıyorum...! Yalandan uzak kişilik sahibi insanları yarı yolda bırakmayacak bir aile dostluk içerisinde arkadaş arıyorum
________________NOTTT_______________
Herşeyim açıktır Bursalıyım 37 yaşında biriyim Ve Özel bir Elektirik kurumunda Güvenlik amiriyim Zengin biri,de degilim bilginiz olsun....
İletişim Bilgilerim
WAPSAP: 0535 628 01 06
Mailto:
FACE:
FACE:
FACE:
Oyunu Nekadar 1-120 emek olarak açmaksa niyetim orta düzey vede ws lik olarakta 2 server daha açıp ilk açılışı 3 serverle yapmaktır...
Oyunun Sitesi,Formu,Wiki,İtem-Shop,Destek Sistemleri hapsi olacak vede bu sayfalarda,da görevli arkadaşlara iğtiyac olacaktır
- Gerçekleştirmek İstediğim Poroje bilgilerini Burdan Yazmak İstemiyorum Projemizde proje ortaklarımızdan aradığım özellikler....?
Oyun Tasarımı Yapabilen
- Sıfırdan Ofticall Sağlam Bir Files,Game,Source Tasarlamasını Bilen (1 veya 2 Kişi Olması )
- Hazırlıyacağım Maplara Özel Dungeon Tarzın,da Quest Yaza Bilen (1 veya 2 Kişi Olması )
- Ücret Karşılığındada ödemeler yapılır...
ve yurt dışında bir metin2 oyunu üzerine harita,mob,boss,item,pet,vb tasarlayan birinin çoğu kullandığı obje vede questlere kadar mevcurtur (Kendisi PlechitoCZ ve
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sitesinin sahibidir kendisi )Projemiz İçin Çalışma Arkadşaları Aramaktayız . Yönetim Ekibimizde Aile Ortamında Çalışacak Arkadaşlarımızı Arıyoruz
Ben inanın işi olduya bittiye getirmek istemeyen vede herkeze tamamiyle eşit yaklaşan biriyimdir...
Beni tanımadan yapmaz yada yalan der konuşur sonra beni ekipten ayırır düşünmeyin.. benim yapımı iyice tanıyıp karekteri,mi tanıyıp öyle karar verin eğer bir oyun için 1 yıl içinde 3 bin 5 bin Türklirası kaybetmem gerekiyorsa kaybederim ve 3 bin 5 bin TL için insan satacak kadar küçülen biri degilim
Benim amacım gerçekten sıfırdan adam gibi bir oyun yapmak yaptırmak yapan kişi ilede adam gibi serveri yönetip yürütmek. gelir olursada oyunun harcamalarından sonrasını eşit ekiple bölüşmektir..ha yalan atıyor ileride değişir diyorsanız dedim gibi karekterimi tanıyın öyle ama iki kuruş için kandıracağınızı sanıyorsanız bir defa kanarım bilginiz olsun..! oda sizin karek teriniz
Kople sıfırdan bir oyun yapa bilecehimiz hatasız bugsuz bir oyun olacak vede bunu başara bilecek bir 2 arkadaşla ekip olmak amacım
Arkadaşlar oyunda src oyun pack ile çıkacak sorunlara müdahele anında ede bilecek 2 tane arkadaş arıyorum...! Yalandan uzak kişilik sahibi insanları yarı yolda bırakmayacak bir aile dostluk içerisinde arkadaş arıyorum
________________NOTTT_______________
Herşeyim açıktır Bursalıyım 37 yaşında biriyim Ve Özel bir Elektirik kurumunda Güvenlik amiriyim Zengin biri,de degilim bilginiz olsun....
İletişim Bilgilerim
WAPSAP: 0535 628 01 06
Mailto: destek@mt2master.net
Mailto:
FACE:
FACE:
FACE:
Son düzenleme:
- Konular
- 29
- Online süresi
- 1h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
Konu Güncelll
- Konular
- 305
- Çözüm
- 26
- Online süresi
- 1mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 466
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 1,579
- DevLira
- 27
hocam ben bu işi yapabilirim filezilal navicat src quest bilgim var
- Konular
- 180
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 125
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 1,242
- DevLira
- 24
Umarım aradığın Takım arkadaşlarını bulabilirsin.
İyi Forumlar
İyi Forumlar
- Konular
- 43
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
İş Başı Para Alırım Kardeşim Files Yaz Diyorsun Bedavaya Olacak İş Değil O Senin Dediğin . Ben Filesini Hallederim Ama Filesi Bedavaya,Veremeyim Game,Src Build Etmesini Bilmek Yetmez bu işlerde Eğer Sana Bedavaya Files Kodlayan Arkadaş Varsa Alıntıdır. Magic2Master Filesine Bakınız. O Bedavaya Yapılmadı GM'lik Veririm Diyede Yapılmadı, Aklınızdaki Projeyi Seziyorum Dikkat Edin Çok Para Harcamalısınız. 

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)