PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

[DrAlchemy] SERVER FILES ALT YAPI 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ortamı germek istemedim çok birşey beklentimiz yokki zaten altyapı filesi bu.
birkaç birşeyler eklemişsin tamam ama altyapı filesta birşey olmasına gerek yok. yada adını altyapı demeseymişsin.
Altyapı dediğin fileste tüm server baştan sonra denetlenir sorun çıkaran olmazsa olmaz sistemler questler düzenlenir fazlalıklardan kurtulunur :)
Sonrasında source ve client hepsi birbiriyle uyumlu halde çalışıyorsa source üzerindeki warningler çözülür. Oyun içi oyun test edilir ele avuca gelir syserrlar düzeltilir ve paylaşılır :)
Adına altyapı dersin millette bişey beklemez şu sistem yok bu yok demez zaten o filese :) bilgisi olanda hoşuna giden ne varsa ekler. Çorba etmiş etmemiş orası ona kalmıştır. :) Ama sonuç olarak bu işte acemi olduğun görülüyor. Emeklerine hiçbir lafım yok sonuna kadar teşekkürlerimi ilettim zaten..
Konu bu yazdıklarımdan sonra bana gelecektir. Bende aynı senin gibi çalışan birisiyim.
Senin gibi sadece akşamları 8 de işten gelip 9-11 arası ne yapabilirsem yapıyorum. Bu yüzden lafım yok :) ama aceleci davranmışsın bu konuda..
Ben şuanda temiz altyapı olarak hala düzeltmelere uğraşıyorum senin filesindende alabileceğim şeyler vardır illaki ama bana kalırsa kendi toparladığım derlediğim filesten yana tercihimi kullanıyorum :)

İyi forumlar teşekkürler paylaşım için..

bu fılesden devam edıcektım lakin vazgectim eskı filesime döndüm yaptıgımı paylşym won felan çok ugraştım ve uzun sistem yani herkez ekleyemez

bu fılesden devam edıcektım lakin vazgectim eskı filesime döndüm yaptıgımı paylşym won felan çok ugraştım ve uzun sistem yani herkez ekleyemez
Herkes ekleyemez derken ? Sen sıfırdan mı yazıyorsun farkın ne ki onu anlamıyorum ?
Adamlar zaten bu sistemleri paylaştılar.. Yorumlarını takip edip ingilizce veya roman diline biraz hakimsen fixlerini bulabilirsin zaten bende sorunsuz bi şekilde çalışıyor bu sistem ve bahsettiğin kadar çok uğraşmadım. altını çiziyorum bu sistemin a sı yoktu fileste 2 akşam uğraştım 1-2 gün erteledim 2 gün daha uğraştım bitti.

Herkes ekleyemez derken ? Sen sıfırdan mı yazıyorsun farkın ne ki onu anlamıyorum ?
Adamlar zaten bu sistemleri paylaştılar.. Yorumlarını takip edip ingilizce veya roman diline biraz hakimsen fixlerini bulabilirsin zaten bende sorunsuz bi şekilde çalışıyor bu sistem ve bahsettiğin kadar çok uğraşmadım. altını çiziyorum bu sistemin a sı yoktu fileste 2 akşam uğraştım 1-2 gün erteledim 2 gün daha uğraştım bitti.
kelimelerim içerisinde ben yazdım gibi birşey yok paylaştigina insani pişman etme düşüncelerine saygi duyuyorum kullanan kullanır kullanmayan kullanmaz

kelimelerim içerisinde ben yazdım gibi birşey yok paylaştigina insani pişman etme düşüncelerine saygi duyuyorum kullanan kullanır kullanmayan kullanmaz
Amacım paylaştığına veya bu fikrine seni pişman etmek değil.. Herkes yapamaz diyorsun yapılan birşey üzerinde böyle konuşman düşündürdü beni biraz..
Paylaşmak güzeldir ama paylaşma şeklide önemlidir. Kullananlar tabiki kullanır isteyende kullanmaz ama faydalı olmak istiyosan bu tavırlarından vazgeçmelisin seni kötüledim mi ? Sana herhangi bir emeğinde şu olmamış bu olmamış dedim mi ? " kullanan kullanır kullanmayan kullanmaz " Yakışmadı.

Neyse teşekkürlerimi 3. kez iletiyorum ve konundan çekiliyorum çünkü konuyu baltaladığımı düşünecekler ben öyle birisi değilim iyi forumlar diliyorum..

Amacım paylaştığına veya bu fikrine seni pişman etmek değil.. Herkes yapamaz diyorsun yapılan birşey üzerinde böyle konuşman düşündürdü beni biraz..
Paylaşmak güzeldir ama paylaşma şeklide önemlidir. Kullananlar tabiki kullanır isteyende kullanmaz ama faydalı olmak istiyosan bu tavırlarından vazgeçmelisin seni kötüledim mi ? Sana herhangi bir emeğinde şu olmamış bu olmamış dedim mi ? " kullanan kullanır kullanmayan kullanmaz " Yakışmadı.

Neyse teşekkürlerimi 3. kez iletiyorum ve konundan çekiliyorum çünkü konuyu baltaladığımı düşünecekler ben öyle birisi değilim iyi forumlar diliyorum..

artık devir karşiliksiz birşey yok ben insanlara yardım etmek amaçli paylaştım ve hala yardım edıyorum ben kendımı bılıyorum yınede teşekkr ederm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri