delimuratt 1
delimuratt
tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

[DrAlchemy] SERVER FILES ALT YAPI 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rica ederim hiç önemi yok :)
source ile ilgili yaptığın değişiklikler varsa bahseder misin ?
Eğer hiç fix uygulamadıysan hangi sourceyi kullandığına göre bilinenleri biz kapatırız sourceler hk. verilen bilgiler kısıtlı olmuş. Vaktin varsa tabi..

Sourceden 1 fix var şuanlik ekledım konuya arkadaşlar sizde fixleyin verin ekliyim tek benden beklemeyın ben bu fılesı forum ıcın pylştım hep ben ugraşmıcam sızde sorun bulup sorun fixini verinki geliştirelim

Oyuna 1 defa girebildim sadece gözüme çarpan şu oldu gm servis türkçe karakter sorunu vardı. Oto potlar 3. ve 4. envanterde açık efekt'i yoktu. BSD önerisi olan var mı sorunsuz acacak :)

Sourceden 1 fix var şuanlik ekledım konuya arkadaşlar sizde fixleyin verin ekliyim tek benden beklemeyın ben bu fılesı forum ıcın pylştım hep ben ugraşmıcam sızde sorun bulup sorun fixini verinki geliştirelim

Ortamı germek istemedim çok birşey beklentimiz yokki zaten altyapı filesi bu.
birkaç birşeyler eklemişsin tamam ama altyapı filesta birşey olmasına gerek yok. yada adını altyapı demeseymişsin.
Altyapı dediğin fileste tüm server baştan sonra denetlenir sorun çıkaran olmazsa olmaz sistemler questler düzenlenir fazlalıklardan kurtulunur :)
Sonrasında source ve client hepsi birbiriyle uyumlu halde çalışıyorsa source üzerindeki warningler çözülür. Oyun içi oyun test edilir ele avuca gelir syserrlar düzeltilir ve paylaşılır :)
Adına altyapı dersin millette bişey beklemez şu sistem yok bu yok demez zaten o filese :) bilgisi olanda hoşuna giden ne varsa ekler. Çorba etmiş etmemiş orası ona kalmıştır. :) Ama sonuç olarak bu işte acemi olduğun görülüyor. Emeklerine hiçbir lafım yok sonuna kadar teşekkürlerimi ilettim zaten..
Konu bu yazdıklarımdan sonra bana gelecektir. Bende aynı senin gibi çalışan birisiyim.
Senin gibi sadece akşamları 8 de işten gelip 9-11 arası ne yapabilirsem yapıyorum. Bu yüzden lafım yok :) ama aceleci davranmışsın bu konuda..
Ben şuanda temiz altyapı olarak hala düzeltmelere uğraşıyorum senin filesindende alabileceğim şeyler vardır illaki ama bana kalırsa kendi toparladığım derlediğim filesten yana tercihimi kullanıyorum :)

İyi forumlar teşekkürler paylaşım için..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri