ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cube Efsun Sorunu Fixi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Euro Marcovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

23423423

konuyu hortlatcam ama burada ki fixi deniyorum build de eror veriyor kod bloklarına da dikkat ettim ama ne yaptıysam erordan kurtulamadım acaba cube.cpp atsam kontrol edip sorun olan yeri düzenlememe yardımcı olacak biri var mı

konuyu hortlatcam ama burada ki fixi deniyorum build de eror veriyor kod bloklarına da dikkat ettim ama ne yaptıysam erordan kurtulamadım acaba cube.cpp atsam kontrol edip sorun olan yeri düzenlememe yardımcı olacak biri var mı

Paylaşılan kodlara iyice dikkat et çok küçükte olsa eksiklik var o yüzden hata alıyorsundur.

else TOKEN("allow_copy
{
cube_data->allowCopyAttr = (value1 == 1 ? true : false
}
#endif

bunda eksiklik var mesela ("allow_copy böyle olmayacak ("allow_copy") böyle olması lazım

ve bir tane daha eksik var
#ifdef ENABLE_CUBE_RENEWAL
this->allowCopyAttr = false
#endif

burda da false kısmında eksik var küçük da olsa bunlar eror verdirir altta ki gibi olcak

this->allowCopyAttr = false;
#endif

[QUOTE = "☪-ParS-☪, yazı: 20336740, üye: 2175619"] Paylaşılan kodlara iyice dikkat et çok küçükte olsa eksiklik var oradan hata alışsundur.

else TOKEN ("allow_copy"
{
cube_data-> allowCopyAttr = (value1 == 1? true: false
}
#endif

bunda eksiklik var mesela ("allow_copy böyle olmayacak (" allow_copy ") böyle olması lazım

this-> allowCopyAttr = false
#endif

burda da false hesabına ait var küçük ama olsa bunlar eror verdirir altta ki gibi olcak

this-> allowCopyAttr = false;
#endif [/ Alıntı]

sorun devam ediyor malesef dediğiniz yerleri düzenledim yine eror verdi game build

[QUOTE = "☪-ParS-☪, yazı: 20336740, üye: 2175619"] Paylaşılan kodlara iyice dikkat et çok küçükte olsa eksiklik var oradan hata alışsundur.

else TOKEN ("allow_copy"
{
cube_data-> allowCopyAttr = (value1 == 1? true: false
}
#endif

bunda eksiklik var mesela ("allow_copy böyle olmayacak (" allow_copy ") böyle olması lazım

this-> allowCopyAttr = false
#endif

burda da false hesabına ait var küçük ama olsa bunlar eror verdirir altta ki gibi olcak

this-> allowCopyAttr = false;
#endif [/ Alıntı]

sorun devam ediyor malesef dediğiniz yerleri düzenledim yine eror verdi game build

gözüme çarpan belirtmiş olduğum yerler bütün kodlara dikkat et özellikle tab ayarlarına dikkat et başka aklıma bir şey gelmiyor malesef

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri