D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

irisProtect Nevi2 Bypass (Sentinus Hack)

Durum: 12.11.2017 Güncel
Yapımcı Sentinus

Yazılı Anlatım
1. Hilemizi İndiriyoruz
2. Oyunuzumu açıyoruz
3. Rardaki Dosyaları Çıkartıyoruz

4. İçindeki Dll yi Oyuna injekt ediyoruz
5. korumamız devre dışı kalmıştır
6. istediğiniz hileyi açın sonra

Not benim verdiğim injektörde sıkıntı çıkıyorsa herhangi bi injekötrü kullanabilirsiniz

Videolu Anlatım

Eline sağlık Yekta.

Benim şahsi görüşüm hile hiç bir oyuncu kullanmasın ama eğer ki bir oyunda hile çalışırsa o oyun kötü izlenim bırakır diğer bir konu irispanel tarafından yapılmış bir oyuna hile yapmak zordur zor olanı başarmış yapan arkadaş ama uzun sürmez buna engel atar kendisi oyun bazında her şeyi yapabilecek biridir ki emin olun o hile yarın asla çalışmaz her geçen gün yeni hile ve benzeri ilerleme kaydetmiş hileler çıkıyor normaldir bence bu tür videolar en azından önlem alınması gerekenleri de görmüş olur mehmet yani irispanel yapımcısı bunu kolayca önler

Benim şahsi görüşüm hile hiç bir oyuncu kullanmasın ama eğer ki bir oyunda hile çalışırsa o oyun kötü izlenim bırakır diğer bir konu irispanel tarafından yapılmış bir oyuna hile yapmak zordur zor olanı başarmış yapan arkadaş ama uzun sürmez buna engel atar kendisi oyun bazında her şeyi yapabilecek biridir ki emin olun o hile yarın asla çalışmaz her geçen gün yeni hile ve benzeri ilerleme kaydetmiş hileler çıkıyor normaldir bence bu tür videolar en azından önlem alınması gerekenleri de görmüş olur mehmet yani irispanel yapımcısı bunu kolayca önler

Bu sizin görüşünüz ve görüşünüze saygı duyarız. Ancak hile ile oyun oynayacak arkadaşlar tüm mesuliyeti kabul etmiş demektir. Burada bu işle uğraşan arkadaşlar bu tarz oyun oynayıp daha hızlı bir yerlere gelmek isteyen oyunculara imkan sağlamak amaçlı ve bir çoğu da hobi için bu işi yapmakta. Engel gelir veya gelmez o server sahibinin bileceği iş.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri