- Konular
- 12
- Online süresi
- 10s
- Reaksiyon Skoru
- 174
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 76
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
test sv varmı hocam bi bakalım bu kadar anlattığın gibimi 

- Konular
- 146
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 1,776
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- MmoLira
- 3,241
- DevLira
- 16
Üç beş güne nevi2 açılıcak girip bakabilirsintest sv varmı hocam bi bakalım bu kadar anlattığın gibimi![]()
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 89
- MmoLira
- 220
- DevLira
- 0
Teşekkürler sonuna kadar izledim gerçekten emek vererek bir şeyler yapıyorsunuz. Lakin bu oyuncuların bilgisayarını görme biraz karışık bir durum olmuş, sebebi ise kullanıcı belki o sırada banka hesaplarıyla ilgili bir şey yapıyorsa? ( Oyun penceresi açıkken mi çekiyor orasını bilmediğim için diyorum) veya banka hesabı değilde e devlet gibi kurumsal şeylere giriş yapıyorsa. Neyse bunların hepsini geçelim panel kullanıcısı bunu kötüye kullanıp kullanmayacağını nereden bilecek kullanıcılar
yani aklıma bir çok konu geliyor sadece düşüncelerimi söylemek istedim. Karalama veya kötüleme gibi bir durum söz konusu değil. İyi çalışmalar dilerim @hek66
yani aklıma bir çok konu geliyor sadece düşüncelerimi söylemek istedim. Karalama veya kötüleme gibi bir durum söz konusu değil. İyi çalışmalar dilerim @hek66
- Konular
- 146
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 1,776
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- MmoLira
- 3,241
- DevLira
- 16
Teşekkürler sonuna kadar izledim gerçekten emek vererek bir şeyler yapıyorsunuz. Lakin bu oyuncuların bilgisayarını görme biraz karışık bir durum olmuş, sebebi ise kullanıcı belki o sırada banka hesaplarıyla ilgili bir şey yapıyorsa? ( Oyun penceresi açıkken mi çekiyor orasını bilmediğim için diyorum) veya banka hesabı değilde e devlet gibi kurumsal şeylere giriş yapıyorsa. Neyse bunların hepsini geçelim panel kullanıcısı bunu kötüye kullanıp kullanmayacağını nereden bilecek kullanıcılaryani aklıma bir çok konu geliyor sadece düşüncelerimi söylemek istedim. Karalama veya kötüleme gibi bir durum söz konusu değil. İyi çalışmalar dilerim @hek66
Oyunun py'lerine exeye mesela game deki ayarlanmış max atak speedin üstüne çıkıldığında exeye ufak bir mudahale yapıldığı zaman resim düşüyor asenacım, Metin2'de hile açan kanser kitle yaşı 14-20 arası olduğundan dolayı gayet güzel ve yerinde düşünülmüş bir sistem bence

- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 147
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 66
- DevLira
- 0
Teşekkürler sonuna kadar izledim gerçekten emek vererek bir şeyler yapıyorsunuz. Lakin bu oyuncuların bilgisayarını görme biraz karışık bir durum olmuş, sebebi ise kullanıcı belki o sırada banka hesaplarıyla ilgili bir şey yapıyorsa? ( Oyun penceresi açıkken mi çekiyor orasını bilmediğim için diyorum) veya banka hesabı değilde e devlet gibi kurumsal şeylere giriş yapıyorsa. Neyse bunların hepsini geçelim panel kullanıcısı bunu kötüye kullanıp kullanmayacağını nereden bilecek kullanıcılaryani aklıma bir çok konu geliyor sadece düşüncelerimi söylemek istedim. Karalama veya kötüleme gibi bir durum söz konusu değil. İyi çalışmalar dilerim @hek66
bende baştan söyleyin karalama yada kötüleme değil niyetim.
hayatında hiç banka hesabı kullanmadın yada bankayagirmedin galiba
yada e-devlete girmedin, GİRER İKEN ŞİFRENİ SEN BİLE GÖREMİYORSUN...
bilgin oldugu halde panel kullanıcılarını kötülemen yanlış olmuş yazını okuyan biri ciddiye alabilir.
zira sende çooook iyi biliyorsun panel isteyen 200 kişiden anca 5-10 tanesine satıyorum, yani bizde işler para ile olmuyor..
Ayreten burada önemli olan nokta.
5000 oyuncuya bizim güvenipte hile kullanmayacaklarını ummak değil.
5000 kişinin daha kolay olan 1 kişiye güvenmesi.
Zaten güven söz konusu değilse indirmesinler, 1,5GB dosya indiriyor,
Yine artniyet olsa biz tutar keylog atarız, böyle işlere başvurmayız hem bu sayede gizlenen şifreyide görürüz.
Ama Allah kitap nedir çok iyi bildigimziden asla artniyetimiz olmaz.
Panel satın alanlar özel bir sınamadan geçtigi için onlardada olmayacaktır.
bak sabha sabah gerildim iyimi

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)