iris panel irisProtect Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

boş yapan arkadaşlar ya sen gerçekten bildirdiğin zaman sorun yokmu sanıyorsun ? adam görmedim ben dedi sonra bu fotoğraf alma olayını duydum dedi gitti savcılığa verdi. çocuk oyunu sanıyorsun kopuyorum böyle olaya. daha önce 1 farklı tarzdan dolayı ben mahkemelik oldum. hile korumanı yaparsın ekran görüntüsü amacı nedir ?? gerekli işlemler yapılmaz ise bimer'e yazılır dilekçe budur olay videoda görüldüğü gibi koruma sunuyoruz deyip yanında ekran görüntüsü alıyorlar diye sonra kapına koyarlar mahkeme kağıdını tıpış tıpış gidersin. kimin ne indirdiği oynadığı seni hiç ilgilendirmez şüphelendiğin birşey varsa bildir gereği yapılsın. kanıtlarıyla birlikte sunarsın. bu yapılanın bir başarı olduğunu düşünmüyorum. özellikle üşenip okumazsınız diye buraya gelip koyuyorum yine okumuyor. bak bu madde istediğini söyle şu sistemi bitiriyor. Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlâl eden kimse, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlâl edilmesi hâlinde, cezanın alt sınırı bir yıldan az olamaz. ?? anladın mı. yoksa hala piyasada tekim havasıyla konuşmaya devam mı ediceksiniz.

Doğru bir yoldan eleştirilebileceğini düşünüyorum ama bu kadar da üstüne gidilmez. Sonuçta ne olursa olsun buradaki yazılımcı Türk bir yazılımcı. Destek olacağımız yerde köstek oluyoruz.

Benim 10k 5k harcadığım oyuna gelip de kafasının estiği gibi hile açması yasal ama benim ss almam (o da sadece hile kullananlar için) yasak değil ? Çok saçma, herkes kendi kafasından bir şey uyduruyor.

Burada kösteklik bir durumdan öte yasal olmayan bir durum eleştiriliyor. Sistemi yazan kişinin diğer yazdığı sistemlerden ne kadar başarılı biri olduğu zaten tüm forumun bildiği de aşikar. Dikkat edersen kimse hile korumasına değil ekran görüntüsünün alınmasına tepki gösteriyor. Ayrıca parantez içinde belirttiğin kısım videoda pek öyle yansıtılmamış. GM oyun içinden oyuncu hile açmasa dahi ekran görüntüsü talebinde bulunabiliyor ki böyle bir hakkı yok. Hile koruması kısmına bir yorumum yok fakat ekran görüntüsü olayı bence de olmaması gereken bir şey olmuş.

Konu ile alakam yok zaten ben işin yasal boyutunu söylemek istedim. Hile konusuda yasal değil eğer yasal olarak hak iddia edebileceğin bir oyunda hile kullanan varsa sende yasal olarak hakkını arayabilirsin geçmişte örneği mevcut.

metin2' yi zaten korsan açıyorsun bide hile açanlar hakkında yasal taleptemi buluncan
bu arada koray reis özledik be seni seviliyorsun <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)