HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bunu normal ejderya yani beran setou olarak ayarlasak yada uyarlasak bence daha güzel olur
Bunu normal ejderya yani beran setou olarak ayarlasak yada uyarlasak bence daha güzel olur
2493 olan ejderha için zaten bu sistem.
inceleme yapmadım sadece yorumlarda gördüm meley felan diyorlardı o yüzden söyledim
Birde MD5 Crypter şifreleme sistemi nasıl acaba @DUNNING KRUGER @ulubey4242 @AntikPala @cTolip
Birde MD5 Crypter şifreleme sistemi nasıl acaba @DUNNING KRUGER @ulubey4242 @AntikPala @cTolip
Md5 metin2nin mysqline işlenmiş olan bir tür şifreleme algoritmasidir bunun sistemi mysqldedir mysql belirledigin şifreye göre md5 algoritmasi oluşturmakda mesela ben buna benzer bir algoritma oluşturduk ve bunu game lisansa geçirdir yani hex vb gibi programlarla lisansımızın aşılması imkansız bjr durum bu tür şifrelemeler mükemmel birşeydir
inceleme yapmadım sadece yorumlarda gördüm meley felan diyorlardı o yüzden söyledim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)