berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Bar Sorunu

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

AyOXgv.png
0G0pLZ.png

Depodan satın alırken ve yine depoya satarken fiyatlarda bir sorun yok ama bara sağ tıkladığımda değerinin çok üzerinde yang veriyor. Navicattan düzelttim, ftp itemprotodan düzelttim, bi tane bar quest yükledim yine olmadı. Çalışan bir bar quest ya da çözüm önerir misiniz?​

Navicat üzerinden kodu yanlış giriyor olabilir misin? Belki birden fazla bar kodu vardır yanlış barın fiyatlarını değiştiriyor olabilirsin. Değiştirdikten sonra GM hesap ile /reload q /reload a yap ardından reboot işlemini gerçekleştir bir de, sorun devam ederse tekrardan yaz yardımcı olmaya çalışalım.

Son düzenleme:
Navicat üzerinden kodu yanlış giriyor olabilir misin? Belki birden fazla bar kodu vardır yanlış barın fiyatlarını değiştiriyor olabilirsin. Değiştirdikten sonra GM hesap ile /reload q /reload a yap ardından reboot işlemini gerçekleştir bir de, sorun devam ederse tekrardan yaz yardımcı olmaya çalışalım.
Yanıtınızda söylediğiniz şeyleri konu içerisinde işe yaramadığını zaten belirtmişim. Şu şekilde;
ByOdkp.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri