- Konular
- 159
- Online süresi
- 3h 24m
- Reaksiyon Skoru
- 168
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 196
- MmoLira
- 141
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar merhaba,
Forumda bu sene çok geniş çaplı değişiklikler oldu. Bugün siteye giriş yaptığımda "9. yıl dönümü" ödülünü kazandınız gibi bir bildirim geldi. Tüm ödüllere baktığımda gözüme bişey takıldı.
Bi an düşündüm. Acaba forum admini ne zaman foruma katıldı diye.
Altı üstü 1.5 ay varmış aramızda
. Forumun 7546. üyesiyim.
Foruma ilk katıldığımda bende herkes gibi "MÖTÖÖNNNİKÖÖÖ"
pvp kurmak amaçlı girmiştim. Kayıt olup forumu araştırmak yenilikleri takip etmek amaçlı girmiştim. O zamanlar hatırlamıyorum ama 15-20k belkide daha fazla üye vardı. Sakin ve temiz ortam, kimsenin kimseye karışmadığı, kavga ve kıyametin olmadığı, hiç kimsenin bir emeğe saygısıylık yapmadığı nezih bir ortamdı turkmmo. Çok güzeldi. Ben çok mutluydum forumda gezerken ve bir sürü arkadaş edinmiştim bu forum sayesinde. Ama işte aile ne kadar büyürse sorunlar baş çıkarır derler ya. Aynen öyle oldu sanırım 
Şuanda turkmmo +2.5 milyonu aşkın üye ile Türkiye'nin en büyük MMO forumu ve bu durum beni hem mutlu hemde mutsuz ediyor.
Neyse konuyu dağıttım arkadaşlar.
Eski zamanları biraz yâd edelim dedik. Var mı eskilerden anıları olanlar ?

Forumda bu sene çok geniş çaplı değişiklikler oldu. Bugün siteye giriş yaptığımda "9. yıl dönümü" ödülünü kazandınız gibi bir bildirim geldi. Tüm ödüllere baktığımda gözüme bişey takıldı.
. Forumun 7546. üyesiyim.
Foruma ilk katıldığımda bende herkes gibi "MÖTÖÖNNNİKÖÖÖ"
pvp kurmak amaçlı girmiştim. Kayıt olup forumu araştırmak yenilikleri takip etmek amaçlı girmiştim. O zamanlar hatırlamıyorum ama 15-20k belkide daha fazla üye vardı. Sakin ve temiz ortam, kimsenin kimseye karışmadığı, kavga ve kıyametin olmadığı, hiç kimsenin bir emeğe saygısıylık yapmadığı nezih bir ortamdı turkmmo. Çok güzeldi. Ben çok mutluydum forumda gezerken ve bir sürü arkadaş edinmiştim bu forum sayesinde. Ama işte aile ne kadar büyürse sorunlar baş çıkarır derler ya. Aynen öyle oldu sanırım 
Şuanda turkmmo +2.5 milyonu aşkın üye ile Türkiye'nin en büyük MMO forumu ve bu durum beni hem mutlu hemde mutsuz ediyor.

Neyse konuyu dağıttım arkadaşlar.

Eski zamanları biraz yâd edelim dedik. Var mı eskilerden anıları olanlar ?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Bu foruma erken katılmış olsam da fazla aktif olamadım.
Ancak genel olarak o dönemlerde forumlar çok keyifliydi.
İnsanlar bilmedikleri konulara bile "anlamadım ama güzele benziyor" tarzı şeyler yazıp öğrenmek yada konu hakkında fikir sahibi olmak isiyorlardı.
Forum düzgün yapıldığında candır ya
Mesela konulara "Teşekkürler." yada "Güzelmiş" falan yazanlardan hiç haz almıyorum. İki cümle kurmaktan aciz olmuşuz resmen :/
Eski yıllara ait temayı gözüm arıyor bazen.
- Konular
- 85
- Reaksiyon Skoru
- 279
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
Bu foruma erken katılmış olsam da fazla aktif olamadım.
İnsanlar bilmedikleri konulara bile "anlamadım ama güzele benziyor" tarzı şeyler yazıp öğrenmek yada konu hakkında fikir sahibi olmak isiyorlardı.
Mesela konulara "Teşekkürler." yada "Güzelmiş" falan yazanlardan hiç haz almıyorum. İki cümle kurmaktan aciz olmuşuz resmen :/

- Konular
- 2,285
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 21h 15m
- Reaksiyon Skoru
- 1,452
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 347
- MmoLira
- 1,836
- DevLira
- 0
Paylaştığın emojiler senin ne kadar eski olduğunu gösteriyor.
Tam forum userisin. 
Tam forum userisin. 
- Konular
- 565
- Online süresi
- 13m 33s
- Reaksiyon Skoru
- 583
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
Son cümlene biraz katılıyorum biraz katılmıyorumBu foruma erken katılmış olsam da fazla aktif olamadım.
Teşekkür edilebilir konudan yararlanılmıştır çünkü, kısa kesip bir iki cümle kurmaktan aciz olmuşuz o doğru nadir konu hakkında yorum yapan