TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Sabit İp Server Karakterden Atma Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takalar112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

İp adresim dışarıya açık başka modem ve bilgisayardan putty filezilla navicata erişim sağlayabiliyorum portlar açık oyunun kurulu olduğu pcde 192 ile giriş yaptığımda problem yok fakat dışa açılan ip ile başka modem ve pcden oyuna girdiğimde karakter seçtikten sonra logine atıyor. Yardım lütfen

bunuda denedim olmadı. :(

Bu konuda yazanıda denedim yine olmadı

https://forum.turkmmo.com/konu/3184824-home-server-sabit-ip-karakterden-atma-sorunu-cozumu/

Konu içinde burayı denediğimi yazmıştım.

konuda anlatılanları yapın.
nerede sorun yaşarsanız yazınki yardımcı olmaya çalışalım.
konudaki işlemleri yaptığınızda freebsd ip adresiniz internet ip adresiniz olacağndan. 192 ile başlayan ip ile giriş yapamazsınız. doğal olarak konuyu tam kavrayamadınız yada konuyu göz ardı edip standart işlemleri yapıp karakter ekranında attığını belirttiniz.

konuda anlatılanları yapın.
nerede sorun yaşarsanız yazınki yardımcı olmaya çalışalım.
konudaki işlemleri yaptığınızda freebsd ip adresiniz internet ip adresiniz olacağndan. 192 ile başlayan ip ile giriş yapamazsınız. doğal olarak konuyu tam kavrayamadınız yada konuyu göz ardı edip standart işlemleri yapıp karakter ekranında attığını belirttiniz.
Konuyu ben açtım zaten,

İp adresim dışarıya açık başka modem ve bilgisayardan putty filezilla navicata erişim sağlayabiliyorum portlar açık oyunun kurulu olduğu pcde 192 ile giriş yaptığımda problem yok fakat dışa açılan ip ile başka modem ve pcden oyuna girdiğimde karakter seçtikten sonra logine atıyor. Yardım lütfen

Konuyu ben açtım zaten,

https://forum.turkmmo.com/konu/3561...-alma-karakter-ekraninda-atma-sorununa-cozum/
size sulan linkteki konunun bu konu olduğunu düşünerek cevap vermiştim.
bu konuyu yaptığınız takdirde sorunsuz giriş yaptırabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri