onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

17.5 Hedef Elementi Sistemi 2021-06-13

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur Balcı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 149
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ayrıca mesela packet.h de ifdef li vermiş ben ifdefli eklemedim sadece bElement olarak ekledim sadece char.cpp de ifdefli olarak ekledim bu sorun çıkartırmı service.h ye ekledim defineyi

moblara tıklayınca canları gözükmüyor

bende burada

Kod:
//Aratın

PyCallClassMemberFunc(m_apoPhaseWnd[PHASE_WINDOW_GAME], "SetHPTargetBoard", Py_BuildValue("(ii)", TargetPacket.dwVID, TargetPacket.bHPPercent));

//Değiştir
#ifdef ELEMENT_TARGET
                PyCallClassMemberFunc(m_apoPhaseWnd[PHASE_WINDOW_GAME], "SetHPTargetBoard", Py_BuildValue("(iii)", TargetPacket.dwVID, TargetPacket.bHPPercent, TargetPacket.bElement));
#else

PyCallClassMemberFunc(m_apoPhaseWnd[PHASE_WINDOW_GAME], "SetHPTargetBoard", Py_BuildValue("(ii)", TargetPacket.dwVID, TargetPacket.bHPPercent));
#endif

Maxmin Maxhp gibi kodlarda var

PhytonNetworkStreamPhaseGame ben böyle yaptım

Kod:
#ifdef ENABLE_VIEW_TARGET_DECIMAL_HP
                PyCallClassMemberFunc(m_apoPhaseWnd[PHASE_WINDOW_GAME], "SetHPTargetBoard", Py_BuildValue("(iiiii)", TargetPacket.dwVID, TargetPacket.bHPPercent, TargetPacket.iMinHP, TargetPacket.iMaxHP, TargetPacket.bElement));
#else
#endif

4 tane "i" varmıştı elementi de ekledim 5 tane i yaptım yani nerede yanlış yaptım bilmiyorum ama mobların canları gözükmüyor

mobun üzerine tıkladığımda veren syser

0329 04:06:27208 :: Traceback (most recent call last):
0329 04:06:27208 :: File "game.py", line 891, in SetHPTargetBoard
0329 04:06:27209 :: TypeError
0329 04:06:27209 :: :
0329 04:06:27209 :: SetHP() takes exactly 4 arguments (5 given)
0329 04:06:27209 ::

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri