Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

17.5 Hedef Elementi Sistemi 2021-06-13

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur Balcı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 149
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Teşekkürler

Arkadaşlar mob proto'da mobların neresine yazağız ve ne yazağız görünmesi için flag olayını tam çözemedim.

örnek Lusifer'in kodun küçük bir kısmını atıyorum

Kod:
1093    "??"    "KING"    "MONSTER"    "MELEE"    78        "AGGR"    0    "UNDEAD"    "STUN,SLOW,CURSE,TERROR"    0    "skeleton_god"

buradan ne değiştireceğiz

Mobilim sanırım flaglarına yazıyorsun çıkmasını istediğiniz canavara yapamazsan dm at pc geçince yardımcı olurum her konuda
Arkadaşlar mob proto'da mobların neresine yazağız ve ne yazağız görünmesi için flag olayını tam çözemedim.

örnek Lusifer'in kodun küçük bir kısmını atıyorum

Kod:
1093    "??"    "KING"    "MONSTER"    "MELEE"    78        "AGGR"    0    "UNDEAD"    "STUN,SLOW,CURSE,TERROR"    0    "skeleton_god"

buradan ne değiştireceğiz

Monster olan yere yazıcaksan ek olarak

Monster olan yere yazıcaksan ek olarak

ben şimdi bonusları eklemeyi düşünüyorumda ekleyen arkadaş bana foto atmıştı. onun envanterinde 2 slot daha var fakat bende 2 slot var bide onun slotunda yani bonusların takılacağı slotunda simge var ben bunu nasıl yapacagım onu düşünüyorum. element sisteminde slot açma gibi kodlar yok galiba sadece itemlerin vereceği bonusu bide yeni flag kodları üretilmiş. envanmtere slot açma işte o slotun içine simge ekleme felan yok

vjWGnp.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri