Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

17.5 Hedef Elementi Sistemi 2021-06-13

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur Balcı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 149
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bak İşte Kardeşim Dediğim Hataya Sende Düştün Orada Target Kısmının Bölümü Var Ki Else Olan Kod Blokları

Target Sisteminin Kod Bloklarını Kapsıyor Ki ifdef'li Bir Sistemin İçine #endif Yapıp kapatmadan Bir Başka Yani Bu

Sistemin Kodlarını Yazarsan Büyük İhtimal Hata alacaksın

Öncelikle orası Yanlış Eklenmiştir Doğrusu Şöyledir.
Kod:
typedef struct packet_target
{
    BYTE    header;
    DWORD    dwVID;
    BYTE    bHPPercent;
#ifdef ELEMENT_TARGET
    BYTE    bElement;
#endif
} TPacketGCTarget;

Ben İlk Önce Söyleyecegimi Söylerim Tatmin Etmeyip Kanıt İsterseniz Onuda Atarım

Benim Çalışma Prensbim Budur.

Daha önce alıntıladığım mesajında herhangi bir kanıt sunmadan bu sistem çalışmayacaktır hata alacaktır yazıyorsun bu baltalamak oluyor sen orada sistemin çalışmadığını kanıtın olmadan söylüyorsun bu mesajında olduğu gibi açıklayacı bir şekilde yazdığında baltalamış olmuyorsun aksine bilgilendirmiş oluyorsun aradaki farkı anlaman dileğiyle

İş Oradan Bitseyki Keşke Kardeşim Sistemde Eksik Kod Blokları Çok
5 arguments yazan yerde 6 tane argument yazılmış yani sen onu 6 ya yada 5 indirgemen lazımki sistem çalışsın ha çalışmadı diyip karalamaya çalışmayın hemen az buçuk anlıyor isen yaparsın..

++
Sistem çakışıyor ise düzeltebilirsin bu arada o kadar sistem var onlarca sistemlere çakışıyor onları nasıl düzeltiyorsan bunuda düzeltebilirsin.

Ben İlk Önce Söyleyecegimi Söylerim Tatmin Etmeyip Kanıt İsterseniz Onuda Atarım

Benim Çalışma Prensbim Budur.

Bizim de çalışma prensibimiz bu kanıt olmadan yazılan mesajları baltalama olarak kabul ediyoruz konuyla ilgili bilgisi olan görevliler kontrol edip gerekli işlemi yapacak

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri