B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

17.5 Hedef Elementi Sistemi 2021-06-13

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur Balcı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 149
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Onur Balcı adlı Moderatör paylaşımları gerçekten çok güzel ama detaylı bir anlatım ve video çekilirse daha güzel olacaktır diye düşünüyorum

Şuan yapılan paylaşımdan tam anlamıyla o simge nedir ne işe yarıyor nasıl bir etkisi var kurulumu nasıl yapmamız gerek oyun içindeki etkisi nedir bunları öğrenmek isteriz

Bu Sistem Bu Kodlarla Çalışmayacaktır Gameye Eklemek isteyenler packet.hde hata alacaktır hadi oraya bi long ekleyip geçtik diyelim burayı tık clienttede hata alacaksınız hadi orayıda elseye // yapıp geçtiniz diyelim pythonuda yaptınız diyelim oyuna girdiğiniz zaman herhangi bir moba veyahut metine tıklayınız üstte target kısmı açılmayacaktır oyununuz yavaş yavaş hiç birşeye basmayacak hale gelecektir @karaca425 @cTolip Sistem Çalışmıyor veyahut eksik kod blokları mevcuttur

Bu Sistem Bu Kodlarla Çalışmayacaktır Gameye Eklemek isteyenler packet.hde hata alacaktır hadi oraya bi long ekleyip geçtik diyelim burayı tık clienttede hata alacaksınız hadi orayıda elseye // yapıp geçtiniz diyelim pythonuda yaptınız diyelim oyuna girdiğiniz zaman herhangi bir moba veyahut metine tıklayınız üstte target kısmı açılmayacaktır oyununuz yavaş yavaş hiç birşeye basmayacak hale gelecektir @karaca425 @cTolip Sistem Çalışmıyor veyahut eksik kod blokları mevcuttur

Kapatmaya gerek yok.İnsanlara yol gösterecektir.Forumda onlarca eksik buglu sistem mevcut bunun açık kalmasının herhangi bir zararı olmaz.Ekleyecekler onları göz önüne alır ona göre hareket ederler.

Çalışmayan Sistem Paylaşılabiliyorsa Kafamdan 2-3 kod yazar yazar paylaşırım O Halde
Kapatmaya gerek yok.İnsanlara yol gösterecektir.Forumda onlarca eksik buglu sistem mevcut bunun açık kalmasının herhangi bir zararı olmaz.Ekleyecekler onları göz önüne alır ona göre hareket ederler.

1.yabancı forumdan adam kanıt atmış 2. belki çeviri yaparken alt üst ekleme karışmış olabilir 3.gördüm ve foruma katkısı olur diye paylaştım bildiğiniz üzere benim bölümüm 3d c++ dan anlamam c++ dan anlayanlar yardımcı olurlar çalışmaz konu kapatılsın vb şeyler baltalamaktır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri