Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba;
Elimde vds sunucu var ve files kuruyorum kanallar kapalı gösteriyor buradan birisi yardımcı oldu aynı filesi verdim ve çalıştı kendisi bds olarak kurduğunu söyledi ama vds den sunucu kurulmadığı anlamına mı geliyor vds sunucu nasıl kurulur yardımcı olabilecek var mı ?
Elimde vds sunucu var ve files kuruyorum kanallar kapalı gösteriyor buradan birisi yardımcı oldu aynı filesi verdim ve çalıştı kendisi bds olarak kurduğunu söyledi ama vds den sunucu kurulmadığı anlamına mı geliyor vds sunucu nasıl kurulur yardımcı olabilecek var mı ?
lib farkı ve sürüm farkından dolayıdır o vds olması birşeyi değiştirmek filesi çalıştaracak libleri aktarırsan filesi vds'de rahatlıkla kullanabilirsinMerhaba;
lib farkı ve sürüm farkından dolayıdır o vds olması birşeyi değiştirmek filesi çalıştaracak libleri aktarırsan filesi vds'de rahatlıkla kullanabilirsin
Çünkü vds ile files kuramadım hiçbir yerde de yok kurulum ve anlatımı ile files paylaşanlar da üstü kapalı kaplaşıyor nasıl kurulur gibi aydınlatıcı paylaşım yapmıyorlar kalıyoruz böyle
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)