TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Npc NopehyteWork- {Satıcı} Npc

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nopehyte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Brde hocam npc çok güzel her yeri çalışıyor yani kafasındaki tahta gibi şeylere tıklasan bile npc açılıyor çok güzel bu yönden ama bi bu sorun var elimdeki bütün npcleri sildim baştan yaptım eix epk gene aynı
V30nnq.png

.dds uzantısını .tga çevirip photo shop veya paint.net ile aç .tga yı tekrardan dds çevir ve dene bakim

.dds uzantısını .tga çevirip photo shop veya paint.net ile aç .tga yı tekrardan dds çevir ve dene bakim
Hocam dediğini aynı şekil yaptım bilerek tga yıda içinde bıraktım ama gene aynı.Ayıca değiştirdiğimi anlaman için şunuda yaptım fotoda görüyorsundur normalde senin dds 256kb falan ben kapatınca 342kb.Hatta tgayı bile bilerek içinde bıraktım blki ondan çeker diye gene yok :) Bide sen bana hazır eix epk atsanda öyle denesem hocam index ekleyip ?

1GLO2Y.png

Hocam yada elinde 1 tane satıcı varsa bana onu atsan çok güzel olur şurayı 4leyim :) Hatta epiç sura varsa onuda atarsan yanında dadından yinmez :D
WG03D8.jpg

@toros101 Peki Granny Viewer İle Açınca Npc Sorunsuz Gözüküyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri