- Konular
- 2,285
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 21h 15m
- Reaksiyon Skoru
- 1,452
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 347
- MmoLira
- 1,836
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ESPN'in, Booby Roode ile yaptığı röportajı aşağıda bulabilirsiniz:
Müziği Hakkında:
"Aslında hepsi bana ait değil. Farklı bir müzik seçmiştim. NXT'de debut bir veya iki hafta içerisinde debut yapacaktım yapacaktım, tamamiyle hazır olmak için bir kaç kağıt parçasını bekliyordum, Triple H ile karakterim hakkında ve yapmak istediklerim hakkında konuşmuştuk. Sonra Triple H bana, 'Hey, elimde bir parça var, ve düşünüyorum da senin karakterinle biraz daha iyi gider, bir göz atmaya ne dersin?' dedi. Yani bu ancak iki yolla sonuçlanabilirdi: O ya çok kötü olacaktı yada en iyisi olacaktı. Ve o harikadan daha iyi bir şey oldu.. o GLORIOUS! Şarkının kendisi bir nimet. O bir hediye, çünkü bu sektörde herkes girişini konuşur ama güzel bir şarkın yoksa, bir girişin de yoktur."
NXT Şampiyonluğu İçin Güvenilir Birisi Olması Hakkında:
"Odak noktası olmak, afişlere asılan ve iyi bir şampiyona yaşayan adam olmak ve şirketi sırtlamak ve her gece ana olaylarda geceyi taşımak, bu noktaya gelmem inanılmaz bir histi. Farklı bir yerden geldim ve bu sektörde 19 yıl uzun bir zaman. Fazlasıyla deneyimim vardı, ama ne olacağımı bilmiyordum."
WWE'da Çalışması Hakkında:
"WWE bu alemde herşeyin başlangıcı ve sonunun olduğu yerdir. Onlar herşeyin en iyisini yapar. Yıllardır bu işi yapıyorlar, bu bir sektör ve WWE bir makine. WWE bir makine ve burada bir çok parlayan insan var, bu bir deneyim, bu farklı bir his, özellikle şimdi Smackdown'ın bir parçası olmakla beraber sürekli yollarda olmak, canlı etkinlikler yapmak, turlar yapmak ve oyunları insanlara tanıtmakla birlikte."
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[/URL]