Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Herkese Selamlar,
Metin2 private server kurulumu sorunlarınızı veya aklınıza takılan, cevap aradığınız bütün sorularınızı bu başlık altında bana sorabilirsiniz. En kısa süre içerisinde cevap verilecektir. Sizden tek ricam var lütfen aceleci olmayınız, zaten vakit buldukca gelen bütün sorulara cevap vermeye çalışıyorum.
Önemli Uyarı!
Oyun Kurulumu
Pack Yapımı
Server Editlemeleri
Panel Tasarımı
Özel Dosya Paylaşımı
ve benzeri hiç bir işlemi yapmıyorum, sadece teknik ve teorik destek sağlamaktayım.
Bu gibi konularda anlayışlı davranıp ısrarcı olmayınız, hiç bir şekilde sonuç değişmeyecektir.
Log hataları, Eklenti hataları, Bilgisayar hataları vb. hatalar için lütfen hatanızla ilgili resimli mesajları tercih ediniz.
-VS puanı sistemi her kestiğiniz adamda 1 VS Puanı kazanıyorsunuz 50 VS Puanında ödül seçiyorsunuz dilerseniz 100 VS Puanı yapıp daha iyi ödüller alabilirsiniz.
Böyle Bir Sistem Nasıl Yapabiliriz .
Böyle Bir Sistem Var Ve Açmak İstediğim Ve Bayadır Üstünde Uğraştım Swme Uygulamak İstiyorum .Lütfen yardım
Hocam İlk Öncelikle Yardımınıza Muhtaç Kaldım Benim Serverımda Belli Bir Saatten Sonra Oyundan atmalar Gerçekleşiyor Ve Lag Oluşumları Bunları Nasıl Kaldırabilirim..