Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Herkese Selamlar,
Metin2 private server kurulumu sorunlarınızı veya aklınıza takılan, cevap aradığınız bütün sorularınızı bu başlık altında bana sorabilirsiniz. En kısa süre içerisinde cevap verilecektir. Sizden tek ricam var lütfen aceleci olmayınız, zaten vakit buldukca gelen bütün sorulara cevap vermeye çalışıyorum.
Önemli Uyarı!
Oyun Kurulumu
Pack Yapımı
Server Editlemeleri
Panel Tasarımı
Özel Dosya Paylaşımı
ve benzeri hiç bir işlemi yapmıyorum, sadece teknik ve teorik destek sağlamaktayım.
Bu gibi konularda anlayışlı davranıp ısrarcı olmayınız, hiç bir şekilde sonuç değişmeyecektir.
Log hataları, Eklenti hataları, Bilgisayar hataları vb. hatalar için lütfen hatanızla ilgili resimli mesajları tercih ediniz.
yaw öyle yapıyorum zaten ama olmuyor olmuyor olmuyor sysınstall ayarları tam
navicat şifre doğru ama
benim internet TTNET Flash'ından bağlanıyorum ondan kaynaklanıyor olabilirmi ???
___
Bu arada cevap içn tskürler
sa Kardes Benim arkinin vps serveri var ama virtual kullanmıyormuş putty kullanıyormuş biz virtual den bir kaç işlem yapıcaktık(kod falan yazıcaktık) o işlemleri putty den yapsak olurmu ???