tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Suky'den Rubinum Source Hadi Eyvallah ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@DarkKnights Öncelikle files Bu Şekilde Çalışmaz Halde Virus Total Hala Gelmedi Kanıtı Yok Gerekeni Yaparsanız Seviniriz :)

yav güzel kardeşim, senin bu filesi çalıştıracak seviyede olmadığını tüm forum anladı :D kurdum filan hikaye.

sen bu filesi derle, çalıştır, burda çıplak fotomu paylaşıcam.

@admin Emrah Abi Gerekeni Yapmanı İstiyoruz

Ben kendisiyle konuştum oyunda hareket ettiğinde oyundan atıyormuş packet hatası verip kendisine görsel ve virüstotal eklemesini söyledim yarın gün içerisinde eklenmezse konuyu kapatıcam

Boşuna indirmeyin tamamen hayel hack yemiş rubinum haliyle site ve veriler çekilmiş lakin
çekilen veriler (şifreli tamamen şifreli ancak kodlayan çözebilir) başkası gelse siddin sene çözemez bu demek oluyorki size burda ancak site üzerinden bi ekmek çıkar onuda kullanmanız için db ile uyumlu - sql dosyası lazım yine ekmek çıkmadı geçmiş olsun :D boşuna kotanıza yazık etmeyin. koskoca ünlü oyunlar pvpler öyle 2 dakikada hack yer ama dosyalarının detaylarını görmek hayli zordur.

yav güzel kardeşim, senin bu filesi çalıştıracak seviyede olmadığını tüm forum anladı :D kurdum filan hikaye.

sen bu filesi derle, çalıştır, burda çıplak fotomu paylaşıcam.
Nerden biliyorsun çalıştıramadığını adam çalıştırıp toparladığı dosyalarımı paylaşşın aklı olan açsın :) işte bu forumda toplasan bu oyunu 4 5 kişi yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri