HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@DarkKnights Öncelikle files Bu Şekilde Çalışmaz Halde Virus Total Hala Gelmedi Kanıtı Yok Gerekeni Yaparsanız Seviniriz![]()
yav güzel kardeşim, senin bu filesi çalıştıracak seviyede olmadığını tüm forum anladıkurdum filan hikaye.
sen bu filesi derle, çalıştır, burda çıplak fotomu paylaşıcam.
@admin Emrah Abi Gerekeni Yapmanı İstiyoruz
Ben kendisiyle konuştum oyunda hareket ettiğinde oyundan atıyormuş packet hatası verip kendisine görsel ve virüstotal eklemesini söyledim yarın gün içerisinde eklenmezse konuyu kapatıcam
Ben kendisiyle konuştum oyunda hareket ettiğinde oyundan atıyormuş packet hatası verip kendisine görsel ve virüstotal eklemesini söyledim yarın gün içerisinde eklenmezse konuyu kapatıcam
Teşekkür Ederim Öncelikle İlgilendigin İçin
Boşuna indirmeyin tamamen hayel hack yemiş rubinum haliyle site ve veriler çekilmiş lakin
çekilen veriler (şifreli tamamen şifreli ancak kodlayan çözebilir) başkası gelse siddin sene çözemez bu demek oluyorki size burda ancak site üzerinden bi ekmek çıkar onuda kullanmanız için db ile uyumlu - sql dosyası lazım yine ekmek çıkmadı geçmiş olsun
boşuna kotanıza yazık etmeyin. koskoca ünlü oyunlar pvpler öyle 2 dakikada hack yer ama dosyalarının detaylarını görmek hayli zordur.
çekilen veriler (şifreli tamamen şifreli ancak kodlayan çözebilir) başkası gelse siddin sene çözemez bu demek oluyorki size burda ancak site üzerinden bi ekmek çıkar onuda kullanmanız için db ile uyumlu - sql dosyası lazım yine ekmek çıkmadı geçmiş olsun
boşuna kotanıza yazık etmeyin. koskoca ünlü oyunlar pvpler öyle 2 dakikada hack yer ama dosyalarının detaylarını görmek hayli zordur.Nerden biliyorsun çalıştıramadığını adam çalıştırıp toparladığı dosyalarımı paylaşşın aklı olan açsınyav güzel kardeşim, senin bu filesi çalıştıracak seviyede olmadığını tüm forum anladıkurdum filan hikaye.
sen bu filesi derle, çalıştır, burda çıplak fotomu paylaşıcam.
işte bu forumda toplasan bu oyunu 4 5 kişi yapar- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...