HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim ama bu düşünce biraz yanlış geldi bana. Eğer kurabilen birisi varsa gene satacaktır.Kurulum videosu atacaktım fakat kurulum videosu attıktan sonra bu filesin kullanılmaktan çok satılacağı şüphesi içime doğduğu için kurulum videosu atmıycam.

@DarkKnights Öncelikle files Bu Şekilde Çalışmaz Halde Virus Total Hala Gelmedi Kanıtı Yok Gerekeni Yaparsanız Seviniriz 

Kendin kur o zaman milyarlık dosyaları paylaşmışım bu kadar basit.
Kurulum videosu atacaktım fakat kurulum videosu attıktan sonra bu filesin kullanılmaktan çok satılacağı şüphesi içime doğduğu için kurulum videosu atmıycam.
Kurulum videosu atacaktım fakat kurulum videosu attıktan sonra bu filesin kullanılmaktan çok satılacağı şüphesi içime doğduğu için kurulum videosu atmıycam.
Doğrudur.
yav güzel kardeşim, senin bu filesi çalıştıracak seviyede olmadığını tüm forum anladı
kurdum filan hikaye.sen bu filesi derle, çalıştır, burda çıplak fotomu paylaşıcam.
ahhahahahyav güzel kardeşim, senin bu filesi çalıştıracak seviyede olmadığını tüm forum anladıkurdum filan hikaye.
sen bu filesi derle, çalıştır, burda çıplak fotomu paylaşıcam.
bu kdar buyuk ıdda
bunu kurupta çalıştıramaz- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...