- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 5
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Yeni projemiz için özel alacağımız sunucuya files kurulumu ve internet sitesi ayarlarını yapabilecek deneyimli arkadaşlar arıyoruz Canlı Destek Sistemi yönetilebilir Özel Auto Patcher Forum Kurulumu Açık Pack + Game Source ve hareketli logo tasarım backgraund ve oyun müzikleri yaptırılacaktır tabi bunların hepsini tekbir arkadaştan almak niyetinde değiliz hangi konuda uzman iseniz bu yönde iletişim kuracağız ayrıca internet sitesi için yönetim paneli konusunda sorunsuz açıksız ödeme alabileceğimiz market sitemi ve yönetim paneli mhms tarzı istemiyoruz sebebi yavaş oluşu sayfaların seo uyumsuzluğu analytics kodu ekleme gibi sitenin index alırken yaşadığı problemler ve google ile ilgi sorunları nedeniyle cms bir sistem alınacak alacağımız server için ise bize part time çalışabilecek 20 yaş üzeri bir arkadaş arıyoruz saatlik ücret verilecektir
- Konular
- 51
- Online süresi
- 4ay 1g
- Reaksiyon Skoru
- 618
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 209
- TM Yaşı
- 8 Yıl 10 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 5,864
- DevLira
- 12
özel mesaj yollandı
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 34
- TM Yaşı
- 8 Yıl 11 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Ömer- Sukywebsite admin panel nesne market vb. işler için Esat Köseoğlu
Files oyun vb. işler için Ömer-Sulky önerimdir bütçeni tam olarak bilmiyorum ama
- Konular
- 52
- Online süresi
- 1ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 164
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 129
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 17 Gün
- MmoLira
- 6,190
- DevLira
- 78
Yeni projemiz için özel alacağımız sunucuya files kurulumu ve internet sitesi ayarlarını yapabilecek deneyimli arkadaşlar arıyoruz Canlı Destek Sistemi yönetilebilir Özel Auto Patcher Forum Kurulumu Açık Pack + Game Source ve hareketli logo tasarım backgraund ve oyun müzikleri yaptırılacaktır tabi bunların hepsini tekbir arkadaştan almak niyetinde değiliz hangi konuda uzman iseniz bu yönde iletişim kuracağız ayrıca internet sitesi için yönetim paneli konusunda sorunsuz açıksız ödeme alabileceğimiz market sitemi ve yönetim paneli mhms tarzı istemiyoruz sebebi yavaş oluşu sayfaların seo uyumsuzluğu analytics kodu ekleme gibi sitenin index alırken yaşadığı problemler ve google ile ilgi sorunları nedeniyle cms bir sistem alınacak alacağımız server için ise bize part time çalışabilecek 20 yaş üzeri bir arkadaş arıyoruz saatlik ücret verilecektir
Files ve autopatcher konusunda yardımcı olabilirim. Sıfırdan kodlama ile.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)