Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Navicat-Ftp-Files Yazılım-Wmvare Kurulumu-Mysql-Whmcs-Web Tasarım-Files Yazılım-Putty

xforest

Level 3
TM Üye
Konular
5
Online süresi
101s
Reaksiyon Skoru
27
Altın Konu
0
Başarım Puanı
63
TM Yaşı
11 Yıl 2 Ay 19 Gün
MmoLira
11
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

İsim:Tayfun
Soyisim: Dumlupınar
Daha Önce Çalışılan Firmalar:Fiber,Salay,Over,Radore Dd Sunucu Kurulum Departmanı,Lera Ajans,Tibet Hosting,Delete Bilişim,Pvp Bilişim,GunayHosting,OlcayBilişim,VitaminBilişim,Sunucubil,ClassTekno,Buyukweb.
Online Süreleri: Hafta Sonu 8 12 Saat Hafta İçi 12-24 Saat (Bu sadece firmalarda çalıştığım zamanlardaki online olma sürelerim)

Metin2'de Profesyonel Olduğum Konular;

Wmvare Mysql Kurulumu (Hatasız)

İsteğe Göre Putty Script'i Kodlama(Hatasız) (Müşterinin isteğine göre Örn;Oyundaki Online)

Metin2 Tr Alt yapılı Forum Sitesi Kurma veya verilen fikirlere göre sıfırdan tema tasarımı.

Sıfırdan Tr Tipi,Orta,Ws'lik Files Kodlaması Yapılması.

Özel Map Tasarımı.

Sınırsız Hostinge Site Kurabilme,Ns yönlendirme ve Cpanel Kullanımı (Profesyonel)

Herşeyiyle birlikte sorunsuz server teslim etme süresi max 90 Dakika(Oto patcher,forum(adminpanel)Ticket Sistemi,Site Paneli,Nesne Market)

Sıfırdan Pack editleme,Oyun içerisinde ekstra olarak müşterinin isteğine göre özellik ekleme vb.

Cpanel gibi hosting yönetim panellerinin kurulumu.

Müşterilerime heran herhangi bir sorun ile ilgili gerek telefondan gerek sky adresinden gerekse ticket sisteminden anlık olarak ilgilenebiliyorum ve çözüm sürecini müşterinin kaygılanmaması adına an ve an müşteriyle paylaşıyorum.

Vericeğim hizmeti ne bir eksik ne bir fazla neyse o şeklinde müşteri adaylarımıza anlatımını yapmaktayım.

Kafamdaki projeleri çalıştığım firmanın sahibi ve çalışanlarıyla sürekli paylaşıp çözüm üreterek elemanı olduğum firmayı sürekli bir adım önce götürmektir amacım.

Askerlik sebebiyle radoreden ayrılmış bulunmaktaydım ve çeşitli web tasarım yazılım ajanslarında askere gitmeden önce hizmet vermekteydim. Ancak askerden gelip 1 sene bilgilerimi tazeleyerek yeniden piyasaya adım atma kararı aldım. Bana telefon ve mail yoluyla ulaşabilirsiniz,yolladığınız maillere 8,10 dakika içerisinde geri dönüş yapılır.

Skype adresim: xforest99
Mail adresim: tayfundumlupnar@gmail.com

İyi günler.

Son düzenleme:
Merhaba xForest benim sana tavsiyem kendi firmanı kurmaktır. Madem her şeyi fazlasıyla anlıyorsun kendi firmanda daha sağlam işler yapabilirsin emin ol dostum . İyi forumlar :)

Merhaba xForest benim sana tavsiyem kendi firmanı kurmaktır. Madem her şeyi fazlasıyla anlıyorsun kendi firmanda daha sağlam işler yapabilirsin emin ol dostum . İyi forumlar :)

Merhaba,yorumun için teşekkür ederim.:) Kendi firmamı açmamamın nedenleri olduğu için bi süreliğine askıya aldım. Firma sahibi olup sorumluluk altına girmek büyük risktir. Başarıp başarmama olasılığı yüksektir bu yüzden hem insanların hemde bana güvenenlerin yüzünü kara çıkarmamak için tüm eksiklikleri giderip ekibide toplayıp başlıyabilirim ama şimdilik herhangi bir firmada deneyimlerimi tazelemem gerekiyor :)

Kaliteli İnsan Buna Denir :)

Bilgili olmak malesef yetmiyor. Bu işlerde az şans ve geniş bir alt yapıda gerekir.

Merhaba,yorumun için teşekkür ederim.:) Kendi firmamı açmamamın nedenleri olduğu için bi süreliğine askıya aldım. Firma sahibi olup sorumluluk altına girmek büyük risktir. Başarıp başarmama olasılığı yüksektir bu yüzden hem insanların hemde bana güvenenlerin yüzünü kara çıkarmamak için tüm eksiklikleri giderip ekibide toplayıp başlıyabilirim ama şimdilik herhangi bir firmada deneyimlerimi tazelemem gerekiyor :)

Yorumunuz dikkatimi çekti. Skype adresimi eklerseniz görüşmek isterim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri