ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
abi abartılmicak gibi değilsinlen duyanda ingiltere prensi III. Mehmet sanacak (ben bir garip coderim, hem garip, hemde diger anlamda garip).
herekesin bir düşüncesi var, ama arkamda sen gibileri görünce HEYT LAN diyesim gelmiyor değil![]()
konu güncel bu arada.kardeşim samimiyetten öyle yazdım demek istediğim mehmet abi bunları sistemi yazmadan kafasından hesaplıyorKişi ve kuruluşlar muattabım değil forum kuralları gereği yazma hakkım var. Konu hakkındaki olumsuz olabilecek sonuçları sorguladım. Mutevazı bir cevap gelmediği için konuya cevap yazmamıştım. Düzenlenecek editlenecek bir şey yok.
İyi forumlar.

Kişi ve kuruluşlar muattabım değil forum kuralları gereği yazma hakkım var. Konu hakkındaki olumsuz olabilecek sonuçları sorguladım. Mutevazı bir cevap gelmediği için konuya cevap yazmamıştım. Düzenlenecek editlenecek bir şey yok.
İyi forumlar.
abi abartılmicak gibi değilsinkonu güncel bu arada.
kardeşim samimiyetten öyle yazdım demek istediğim mehmet abi bunları sistemi yazmadan kafasından hesaplıyor![]()