- Konular
- 184
- Online süresi
- 2mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 446
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 10,294
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Fikir güzel lakin,
Yayıncı listesi src üzerinden mi yoksa lua üzerinden mi çekiliyor? Eğer luaysa lag oluşturur.
Yayıncı videoları kayıt edilirken metin2cache server mı kullanıyor yoksa direk query mi? Her video açılışında mysql sorgusu çalıştırırsa lag oluşturur. Kaldı ki suistimal etmek isteyen olursa ufak bi macro ile serverı laga sokabilir.
Kullanılan her lua lag oluşturmaz yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Lua'da kullandığın fonksiyona göre değişir o dediğin şey.
Bu arada sistem çok hoşuma gitti ellerine sağlık lakin bir önerim olacak. Aynı chrome twitch eklentisi gibi yayıncılardan biri yayın açtığında sağ alttan bildirim tarzında bir eklenti yaparsan gayet hoş olur diye düşünüyorum.
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 147
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 66
- DevLira
- 0
yanlış anlaşılmasın sakın, iyi düşünememişsin. lua ile bu iş olmaz. lua sadece adres girmek için. geri kalan ise core ve client.. SQL düşüncesi ne alaka anlamadım.Fikir güzel lakin,
Yayıncı listesi src üzerinden mi yoksa lua üzerinden mi çekiliyor? Eğer luaysa lag oluşturur.
Yayıncı videoları kayıt edilirken metin2cache server mı kullanıyor yoksa direk query mi? Her video açılışında mysql sorgusu çalıştırırsa lag oluşturur. Kaldı ki suistimal etmek isteyen olursa ufak bi macro ile serverı laga sokabilir.
Çok ciddi kontrolleri var(akıllı), olası bir durumda, bildirilirse hemen ilgilenirim zaten, sevinirimde hatalarım bulur ise, daha iyisini yapma imkanı doğar.
Ama yine yanlış anlaşılmasın, olabilir denilince ben bunalıyorum daralıyorum biraz..
Extra Bilgi (kendi testim)..
4xCPU 8GB ram bir makinede 1milyon kayıt için.
1 snde 300k sorgu yapılabilir. backgroung çalışır ise ve limitleri verildi ise asla çalıştıgı bile hissedilmez (select, tablo optimizasyonu önemli).
Yine aynı makinede
1 snde 150k kayıt girilebilir (insert, tablo optimizasyonu önemli).
"metin2cache server" kelimesini ilk defa duydum bu arada.
Yayıncının yayını AÇIK iken: bölgeden yazdığında isminin yayıncı yazar (adını tıklayınca PM açılmaz yerine yayın penceresi açılır) reklam yapabilir bu şekilde.Kullanılan her lua lag oluşturmaz yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Lua'da kullandığın fonksiyona göre değişir o dediğin şey.
Bu arada sistem çok hoşuma gitti ellerine sağlık lakin bir önerim olacak. Aynı chrome twitch eklentisi gibi yayıncılardan biri yayın açtığında sağ alttan bildirim tarzında bir eklenti yaparsan gayet hoş olur diye düşünüyorum.
Yayıncının yayını KAPALI iken: bölgeden yazdığında diger oyuncular gibi oyuncu niki yazar sadece.
şuan sistem yukardaki gibi.
Ama güzel bir fikir, söylediginizi sisteme ayar olarak ekleyebilirim, çok teşkkür ederim..
- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,721
- DevLira
- 31
Kardeşim hek66 nın kim olduğunu bilmiyorsan acilen yorumunu editlemen lazım tavsiyeFikir güzel lakin,

- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 147
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 66
- DevLira
- 0
Kardeşim hek66 nın kim olduğunu bilmiyorsan acilen yorumunu editlemen lazım tavsiye![]()
len duyanda ingiltere prensi III. Mehmet sanacak (ben bir garip coderim, hem garip, hemde diger anlamda garip).
herekesin bir düşüncesi var, ama arkamda sen gibileri görünce HEYT LAN diyesim gelmiyor değil

Son düzenleme:
- Konular
- 53
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 169
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 6,460
- DevLira
- 78
Kardeşim hek66 nın kim olduğunu bilmiyorsan acilen yorumunu editlemen lazım tavsiye![]()
Kişi ve kuruluşlar muattabım değil forum kuralları gereği yazma hakkım var. Konu hakkındaki olumsuz olabilecek sonuçları sorguladım. Mutevazı bir cevap gelmediği için konuya cevap yazmamıştım. Düzenlenecek editlenecek bir şey yok.
İyi forumlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)