kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı İtem değiştirme sorun

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar öncelikle yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

2EmGQL.png

1. seviye silahların tga dosyalarını değiştirdim.

1. Seviye silahların modellerini farklı modeller ile değiştirdim fakat şöyle bir sorun oldu :
lb2n0B.png

3D modellerin .dds dosyalarını nereye atacağımı ne ile değiştireceğimi bilemedim.​

granny viewer ile yeni gr2 açın
texture list kısmında dds dosyasını nereden çekeceğine dair bilgi olur.
oradaki yola gerekli dds dosyasını atarsanız okuması gerekir.

Texture: "D:\ymir work\item\weapon\set_15_bombwork.dds" yazıyor - .dds dosyası da var burda
ama ben 1. seviye silahların gr2 dosyaları ile yeni gr2 dosyalarını değiştirdiğim zaman, set_15_bombwork.dds dosyasını da içine atıyorum. Buraya kadar tamam fakat, sanırım bir dosyanın içinde bu .dds dosyalarının hangi gr2 dosyalarının olduğu yazılı bir txt dosyası var onu aradım bulamadım biliyor musunuz @tatal Umarım anlatabilmişimdir biraz karışık oldu ama

texture yolunda olduğu sürece dds dosyasını okuyacaktır. bunun için ayrıyeten bir dosyaya ihtiyaç yok.
set_15_bombwork.dds dosyasını kendi pcniz üzerinde açmaya çalışın eğer hata alırsanız kilitli yada sorunlu olabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri