Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

İstek Logo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HasanErol07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 709

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@HasanErol07 ; Dostum Araştırdımda Maalesef Bulamadım Bulabildigim zaman Tarafınıza İletecegim :) Bu Arada Fontunu Bulmak Kolaydır. Boşboş Mesajlara Kanmayın.

Boş boş derken ? benim bu mesajı yazarken bir kazancım yok ve forumda logo banner yapılır diyede bir konum yok.
İlk uslubunuza dikkat ediniz , Bulduğun zaman atarsınız foruma herkes kullanır tabi bulabilirseniz. :)

@HasanErol07 ; Dostum Araştırdımda Maalesef Bulamadım Bulabildigim zaman Tarafınıza İletecegim :) Bu Arada Fontunu Bulmak Kolaydır. Boşboş Mesajlara Kanmayın.

İlk önce belirteyim forumda ücretli olarak satılan bir logoyu ücretsiz olarak paylaşmak yasaktır. Paylaşan ceza alır. İkinci olarak ücretli bir fontu ancak sınırlı sürüm olarak bulabilirsiniz yani bazı şekiller ya da harfler eksiktir :)

Boş boş derken ? benim bu mesajı yazarken bir kazancım yok ve forumda logo banner yapılır diyede bir konum yok.
İlk uslubunuza dikkat ediniz , Bulduğun zaman atarsınız foruma herkes kullanır tabi bulabilirseniz. :)

İkinizden de ricam tartışmayı bırakın.

@PracTicLe Hocam fark eddiyseniz ben başlatmadım zaten tartışmam kimseyle ülkemiz w@reze o kadar alışmışki herşeyi bedava sanıp kullanıyorlar ama dava açılınca neye uğradıklarını şaşırıyorlar :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri