Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Meta2 Tanıtım Gif'i [PSD & AEP] Tamamı düzenlenebilir

ArchitectMan

Mimar bey :)
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
1,906
Online süresi
8g 22888s
Reaksiyon Skoru
983
Altın Konu
9
Başarım Puanı
332
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay
MmoLira
4,915
DevLira
29

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhabalar, yapılan işlerin karşılığında değersizlik ve iş görüldü gerisi önemli değil şeklinde bir tavır alınırsa maalesef bende verdiğim emeklerin bir işe yaramasını isterim.
Bu gifler hakkında pek bilgisi olmayan muhakkak arkadaşlar vardır, başlangıç giff i olarak düşünüp üzerinde düzenlemeler yapabilirsiniz.
AEP dosyasında ihtiyacınız olacak effectleri sıralıyorum;
-Saber
-Light Swep
(Takıldığınız yerde youtube a efekti yazarak rahatlıkla yapabilirsiniz :) )
Küçük boyutlarda render çıktıları nasıl alınır hakkında konu açıp bu konu üzerinden yönlendirme yapacağım.
(Kendi logonuzu mevcut logo üzerinde değiştirebilirsiniz, en yakın zamanda logonun düzenlenebilir gif ve psd dosyaları ayrı bir konu olarak açılacaktır)
Esenlik ve sağlıcakla kalın :)

son dene.gif

üzüldüm reis emeğine sağlık

Merhabalar, yapılan işlerin karşılığında değersizlik ve iş görüldü gerisi önemli değil şeklinde bir tavır alınırsa maalesef bende verdiğim emeklerin bir işe yaramasını isterim.
Bu gifler hakkında pek bilgisi olmayan muhakkak arkadaşlar vardır, başlangıç giff i olarak düşünüp üzerinde düzenlemeler yapabilirsiniz.
AEP dosyasında ihtiyacınız olacak effectleri sıralıyorum;
-Saber
-Light Swep
(Takıldığınız yerde youtube a efekti yazarak rahatlıkla yapabilirsiniz :) )
Küçük boyutlarda render çıktıları nasıl alınır hakkında konu açıp bu konu üzerinden yönlendirme yapacağım.
(Kendi logonuzu mevcut logo üzerinde değiştirebilirsiniz, en yakın zamanda logonun düzenlenebilir gif ve psd dosyaları ayrı bir konu olarak açılacaktır)
Esenlik ve sağlıcakla kalın :)

Ekli dosyayı görüntüle 150420

Yapılan işlerde kötü bile olsa emek olduğu için ukalaca tavır almak yerine güzel dille " Güzel ama değiştirebilir miyiz " gibi konuşmalı insan.
Paylaşım için teşekkür ederim.

Bu arada, Ae'de projeye yüklediğin şeyleri klasör olarak vermezsen indiren kişilerde proje dosyasını sistem klasör yolunu bulamadığı için bozuk açılır bilgin olsun. :)

Yapılan işlerde kötü bile olsa emek olduğu için ukalaca tavır almak yerine güzel dille " Güzel ama değiştirebilir miyiz " gibi konuşmalı insan.
Paylaşım için teşekkür ederim.

Bu arada, Ae'de projeye yüklediğin şeyleri klasör olarak vermezsen indiren kişilerde proje dosyasını sistem klasör yolunu bulamadığı için bozuk açılır bilgin olsun. :)
Teşekkür ederim klasör olarak da paylaşacağım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri