HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
zaten long long ama 100t üzeri göremedim henüz 15 hane demek long long long long gibi bişey ama onu src kabul etmez bu sefer long sınırını artırmak gerekir fakat onu nasıl yaparız bi bilgim yoko zaman en az bi 900.000.000 küsür bi dmg resmi iyi gider ona göre düzenlemek gerekir gerçi nasıl bi type kullandığına bağlı long long olsa sede kafayı yer ama sölediğim damagede iş görür
zaten long long ama 100t üzeri göremedim henüz 15 hane demek long long long long gibi bişey ama onu src kabul etmez bu sefer long sınırını artırmak gerekir fakat onu nasıl yaparız bi bilgim yok
oda olur 23.000.000 sınırının geçtiğini görsem yeter değiştirdiğin yerleri temel alarak onu dahada yükseltirim ben
geçti hatta filesin sadece packını indirerek bakabilirsin sunucu hala açık ip ellemeden gir bi metine damage filan deneoda olur 23.000.000 sınırının geçtiğini görsem yeter değiştirdiğin yerleri temel alarak onu dahada yükseltirim ben
geçti hatta filesin sadece packını indirerek bakabilirsin sunucu hala açık ip ellemeden gir bi metine damage filan dene
deniycek makinem olsa bakardımda bakamıyom şuan ondan resim istemiştim

özeline bakarsan anlatım yaptımdeniycek makinem olsa bakardımda bakamıyom şuan ondan resim istemiştim![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)