- Konular
- 133
- Online süresi
- 15g 22115s
- Reaksiyon Skoru
- 481
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 500
- DevLira
- 42
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
normalde efsunlama nesnesinin tooltipinde hedef iteme basılıcak olan efsunun gözükmesi lazım ama bi türlü gözükmedi
sandıktan çıkartınca itemi sorun yokta gm koduyla çağırınca itemi 0
GM kodu ile çağırdığında efsanevi efsunu efsun belirsiz olur sandıktan çıktığında ise efsun gelir quest bölümleri var çünkü lua ve python bağlantılı bu arada Efsun seçme sistemi ile alakasız o ben sadece efsanevi efsunun üzerinde tutmuşum mausun iconunu ordan görmüş ve öyle olduğunu sandınız ve ben öyle kabul ediyorum
- Konular
- 58
- Online süresi
- 2ay 11g
- Reaksiyon Skoru
- 857
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 198
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 923
- DevLira
- 6
GM kodu ile çağırdığında efsanevi efsunu efsun belirsiz olur sandıktan çıktığında ise efsun gelir quest bölümleri var çünkü lua ve python bağlantılı bu arada Efsun seçme sistemi ile alakasız o ben sadece efsanevi efsunun üzerinde tutmuşum mausun iconunu ordan görmüş ve öyle olduğunu sandınız ve ben öyle kabul ediyorum
aklıma gelen ilk oydu bu sisteme ait itemde denedimde hala efsun tooltipi gelmedi efsanevi efsunla karıştırdım sanırım efsunlama itemi gibi bi mantık ama test tepti
- Konular
- 133
- Online süresi
- 15g 22115s
- Reaksiyon Skoru
- 481
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 500
- DevLira
- 42
aklıma gelen ilk oydu bu sisteme ait itemde denedimde hala efsun tooltipi gelmedi efsanevi efsunla karıştırdım sanırım efsunlama itemi gibi bi mantık ama test tepti
Şimdi Efsunu seç dediğin anda iteme efsun atıyormu ? yoksa direk kapanıyor mu ? EFsun seçme sisteminde
Efsanevi efsun sende çalışıyor mu yoksa sıkıntısı varmı ?
- Konular
- 58
- Online süresi
- 2ay 11g
- Reaksiyon Skoru
- 857
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 198
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 923
- DevLira
- 6
Şimdi Efsunu seç dediğin anda iteme efsun atıyormu ? yoksa direk kapanıyor mu ? EFsun seçme sisteminde
sistem çalışıyo benim tek yapmam gereken itemime sürüklediğim efsun iteminin tooltip bölümünde o değiştiriceğim efsunun yerine hangi efsunun geliceğinin görünmesi resimdeki efsanevi efsun sistemiyle aynı mantık değişicek efsunun yerine hangi efsunun basılıcağını görebilmek
örnek olarak diyelim 5 efsunlu bi zehir var ve 3ncü efsununu sevmedim ve değiştiricem efsun değiştirme nesnesini itemin üstüne sürükleyipte seç dediğimde değişicek olan 3ncü efsunun yerine hangi efsunun geliceğini item tooltipi'nde görmek.
biraz beyinler yandı gibi ama bu sistemdede klasik efsun atma değiştirme gibi sanırım değiştirilen efsun karambole geliyo efsanevi gibi efsun tooltipte yok sanırsam
Son düzenleme:
- Konular
- 133
- Online süresi
- 15g 22115s
- Reaksiyon Skoru
- 481
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 500
- DevLira
- 42
sistem çalışıyo benim tek yapmam gereken itemime sürüklediğim efsun iteminin tooltip bölümünde o değiştiriceğim efsunun yerine hangi efsunun geliceğinin görünmesi resimdeki efsanevi efsun sistemiyle aynı mantık değişicek efsunun yerine hangi efsunun basılıcağını görebilmek
örnek olarak diyelim 5 efsunlu bi zehir var ve 3ncü efsununu sevmedim ve değiştiricem efsun değiştirme nesnesini itemin üstüne sürükleyipte seç dediğimde değişicek olan 3ncü efsunun yerine hangi efsunun geliceğini item tooltipi'nde görmek.
Tooltip orasına hiç bakmamıştım ama efsundegistir.py dosyasını bi kurcala istersen efsun oradan çekiyor herşeyi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)