- Konular
- 88
- Online süresi
- 11d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 377
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,473
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kitap gibi okudumda bütü konuyu ne adamlar var piyasada arkadaş bunların kalemini kırın barındırmayın forumda gerekirse bi sistem geliştirin arıtın devamlı hosting açıp kapatıp insanları dolandırmaktan bıkmadılar nasıl olsa sistemi kurmak kolay hazır herşey sadece içerikleri değiştirip rank alıp satışa devam ediyorlar , forum yetkililerine iş çıkartıyolar .
Bence TURKMMO olarak şöyle bi sisteme başvurabilirsiniz forumda rankı hosting bilgileri ile değilde kimlik bilgileri ile tüzel kişiler alabilir (eş , dost , akraba kimliği kullanabilirler diyorsunuz biliyorum) ancak bu sorunuda bir sistem yapıp kişinin hostinge değilde oyunalışveriş.com a bakiye yükliyerek yani (örn: oyunalışverişte bir katagori oluşturulur -hosting bakiyesi gibi oraya rank alan hosting firmalarının site bakiye fiyatları eklenir turkmmo bundan belirli bir komisyon keser bu tamamen turkmmo'ya bağlıdır) , hosting firması bakiyesi alınır ve kişinin hesabına geçer (bunun için ayrı bi ekip oluşturulabilir sadece öneridir yetersizsiniz anlamında söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın) . Sonrasında kişi hostingden normal bi şekilde hizmetleri alabilir hosting sahipleri ise ayın belirli tarihlerinde oyunalışveriş bakiyelerini çekebilir ayda 1-2-3 gün gibi sürelerde bu şekilde kişi forumda şikayet konusu açarsa ve iade ile sonuçlanır ise bu tür pis içerikler oluşmadan direk oyunalışveriş.com üzerinden iadesi gerçekleşir eğer hosting sahibi oyunalışveriş bakiyesini çekmemiş ise. ancak çekmiş işe içeride bakiye birikmesi beklenebilir bu şekilde sanırım bu piyasa azda olsa toparlanır umarım açıklayıcı bi cevap verimişimdir @admin @lanetadam @DarkKnights
Yazım hatalarının kusuruna bakmayın telefondan yazıyorum.
edit: Amacım işinize karışmak değildir sadece bir öneride bulunmak istedim
Çoğu firma bu aracı ödemeyi kabul etmez. Yeni işe başlamış kişiler için dediğin yöntem olabilir.
- Konular
- 37
- Online süresi
- 1d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 733
- DevLira
- 0
Çoğu firma bu aracı ödemeyi kabul etmez. Yeni işe başlamış kişiler için dediğin yöntem olabilir.
Öncelikle teşekkürler okuyup değerlendirdiğiniz için.
Haklısınız ancak halihazırda turkmmo'da kalitesini kanıtlamış firmaları bu sisteme almıyarak çözülebilir veya yeni işe başlamış firmaları belirli süre bu sistemde tuttuktan sonra serbest bırakılabilir diye düşündüm örn:3 ay oyunalısveris.com üzerinden bakiye aktarımı yapılır sonrasında şartlar el verirse kendi hesaplarını günceller ve yoluna devam eder zaten dolandırıcı firmaların ömrü maksimum 2-3 ay olduğu için mantıklı olabilir.
Tekrar teşekkürler Berke bey'siniz sanırım karıştırmadıysam karıştırdıysam affola , iyi satışlar @anksoft