- Konular
- 91
- Reaksiyon Skoru
- 253
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 75
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
bay çok bilmiş, true değeri verip sonra bu şekilde true olarak kalınca ne olacak bay çok bilmiş ??? false değerine nerde döncek tekrar ben göremiyorum öyle bir şey bay çok bilmiş sen şimdi dersin ki zaten varsayılan değeri falsebu zımbırtı ya bıkre tıkladığında sürekli true olarak kalcaktır ve false olmayacaktır ve karakter relog attığında hiçbir yere tıklayamayacaksın çok konuşma
Karakter pointeri silindiği için ışınlandığında relog olduğunda varsayılan değer zaten false olacaktır.
affectlerin yüklendiği fonksiyona bakmaya zahmet et sonra lakırtı yaparsın eve geçiyim kanıt atarım sırf ağlama diye
üstte bir yorum yazmıştım fix gayet güzel düşünülmüş fakat db partı eksik bilginiz olsun.
- Konular
- 35
- Online süresi
- 5173s
- Reaksiyon Skoru
- 212
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 140
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 251
- DevLira
- 0
bilirem bilirem arkadşın dediği olay yinede oluşmaz bende dbde ekli asl da ama daha çol mızırdarsa db iptal ediptede gösteririmKarakter pointeri silindiği için ışınlandığında relog olduğunda varsayılan değer zaten false olacaktır.
üstte bir yorum yazmıştım fix gayet güzel düşünülmüş fakat db partı eksik bilginiz olsun.
- Konular
- 35
- Online süresi
- 5173s
- Reaksiyon Skoru
- 212
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 140
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 251
- DevLira
- 0
bla bla bla ben okuyup belge aldım abi benden iyi bilemezsin 
not:arkadaşlar kimseye çok birşey bildiğimi iddia etmiyorum ama arkadaş bilmediği konuya atlayıp ortalığı bulandırıyor böylelerini görüncede tahammül edemiyorum yanlış anlama olmasın kimseye çok birşey biliyorum demiyorum bilmediğiniz şey hakkında kesin konuşmayın diyorum.
tabi keyfiniz bilir benimki bir tavsiye.
not:arkadaşlar kimseye çok birşey bildiğimi iddia etmiyorum ama arkadaş bilmediği konuya atlayıp ortalığı bulandırıyor böylelerini görüncede tahammül edemiyorum yanlış anlama olmasın kimseye çok birşey biliyorum demiyorum bilmediğiniz şey hakkında kesin konuşmayın diyorum.
tabi keyfiniz bilir benimki bir tavsiye.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)