Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Şebnem Fixi

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

boş laf yazmakta biliyor gibi davranmakta üstünüze yok IsLoadAffect affectler işlendikte sonra true değeri verir yani fix gayet güzel düşünülmüş.

bay çok bilmiş, true değeri verip sonra bu şekilde true olarak kalınca ne olacak bay çok bilmiş ??? false değerine nerde döncek tekrar ben göremiyorum öyle bir şey bay çok bilmiş sen şimdi dersin ki zaten varsayılan değeri false :D bu zımbırtı ya bıkre tıkladığında sürekli true olarak kalcaktır ve false olmayacaktır ve karakter relog attığında hiçbir yere tıklayamayacaksın çok konuşma

bay çok bilmiş, true değeri verip sonra bu şekilde true olarak kalınca ne olacak bay çok bilmiş ??? false değerine nerde döncek tekrar ben göremiyorum öyle bir şey bay çok bilmiş
affectlerin yüklendiği fonksiyona bakmaya zahmet et sonra lakırtı yaparsın eve geçiyim kanıt atarım sırf ağlama diye

affectlerin yüklendiği fonksiyona bakmaya zahmet et sonra lakırtı yaparsın eve geçiyim kanıt atarım sırf ağlama diye

herşeyi siz biliyorsunuz herşeyin doğrusu sizde zaten yıllarca okuyup diplomayı sertifikaları boşa alıyoruz biz haklısın

herşeyi siz biliyorsunuz herşeyin doğrusu sizde zaten yıllarca okuyup diplomayı sertifikaları boşa alıyoruz biz haklısın
bay diploma dediklerimi okuyup yorımunu değiştiren sensin eve geçince kanıt atıcam

boş laf yazmakta biliyor gibi davranmakta üstünüze yok IsLoadAffect affectler işlendikte sonra true değeri verir yani fix gayet güzel düşünülmüş.fix yapımcısı büyük ihtimalle martysama ona burdan ayrıca teşekkürler.

evet onun sourcesinde gezinirken buldum güzel düşünülmüş olduğundan paylaşıyım dedim iyi kullanımlar enes yukardakınıde pek takma.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri