noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

5 TİRİLYON KONUSU MİCHAEL JACKSON DOSTUM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SAMERUS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 314

SAMERUS

Level 1
Üye
Konular
14
Reaksiyon Skoru
10
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 4 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
8
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben oyun açmak için ilk adımı game guruyla atmak istedim ve herşey şöyle başladı hikayeyi iyi dinleyin oyun kurmak basittir ama engeller var nedir bu engeller > hikaye başlasın <
Hey dostum bu işte çok para var eger bana ruhunu satarsan seninle anlaşma yapabiliriz
benim adım >kefurMariD < dedi ve o anda kaçmak istedim arkamdan beni çekiştiren kimdi biliyormusunuz ünlü isimlerden birisi Michael jackson ve türkçe konusuyor seni burdan kurtarmamı istiyorsan beni takip et ve arkana sakın bakma dedi kefur sürekli ısrar ediyor ve zengin olacagımı söylüyor michaelle gitmemem konusunda bana sürekli söyleşiyordu süpriz bir kişi daha geldi ve burdan cıkış yok burası benim çöplügümdür ve seni bir oyun makinesine dönüştürmeden önce bana ruhunu sat dedi michael jackson o sırada onlara bişey söylüyor ama söyledikleri bilgisayar dili gibi geldi bana ve son olarak beni o saçma yerden çıkardı michael o yaşıyor (burda anlatılanlar bir hayal ürünü degildir tamamen gerçekten yaşadım ve paylaşmak istedim dostum iyi dinle bilgisayar şeytanın makinesidir bunu şimdi anladım bu amerikanın kötü bir oyunu ve yönetim şeytanın elinde ve şunu belirtmek isterimki bu saatten sonra oyun yapmakmı hayır sadece islam halkının gelişiminde harcıcam bütün paramı son kuruşuna kadar garib olan nedir biliyormusun michael bir müslüman ve dilimizi iyi konusuyor anlatmakla olmuyor seninde yaşaman gerekli bütün game şirketlerini tek bir söz ile batıracak bir söze sahibim artık ve bir şirket kuruyorum ADI: GAME OVER [OYUN BİTTİ] BU BİR OYUN ŞİRKETİ DEGİLDİR YAKINDA ANLARSINIZ

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri