-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Sneijder'den Galatasaray itirafı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lightning
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 90

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

952

Wesley Sneijder, Hollanda Milli Takımı'nın Fransa ile oynayacağı kritik maç öncesinde Hollanda basınına röportaj verdi.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Fransa'da Nice'in yolunu tutan transfer süreciyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
Kariyerine Galatasaray'da devam etmek istediğini ancak bunun gerçekleşmediğini itiraf eden , ''Galatasaray'dan ayrılmak istememiştim ama olan oldu. Çok yoğun bir yazdı benim için ve bundan bahsetmek istemiyorum artık" dedi.

Fransa'daki yaşamına dair bilgiler de veren Sneijder, "Bu süreçte bana pozitif enerji veren şey Ibiza'da açtığımız restoranttı. Nice de yapılacak çok şey var, güzel bir şehir. İstanbul'dan daha sakin bir yer. En azından burada araba sürebiliyorum'' diye konuştu.

Sneijder, Hollanda Milli takımı ve yeniden takıma dönen Robin Van Persie'yle ilgiliyse şu sözleri kullandı, ''Tekrardan Robin'i burada görmek çok güzel. Umarım Robin, değerini gösterir. Faroe Adaları'na karşı oynamıyoruz, Fransa'ya karşı oynayacağız ve tecrübe bizim için çok önemli''

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri