ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Connection refused

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baris97855
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 543

baris97855

Level 6
TM Üye
Konular
90
Çözüm
2
Reaksiyon Skoru
35
Altın Konu
0
Başarım Puanı
140
MmoLira
905
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar forumdan indirdiğim filesler kendi filesim dahil localhostta birkaç saat geçirdikten sonra o files connection refused veriyor sil baştan kur farketmiyor sourcede lisansda yok hiçbişey anlamadımm bıktım artık bri yardım etsin her fileste olmuyor ama çoğu fileste öyle gerçektenn bıktım yardım edin.

CHANNEL SYSERR : SYSERR: Jun 30 13:58:29 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.

Freebsden'de Kaynaklanıyor Ola Bilir Mesela Bendede Öyle Bu Bilgisayarımda Diğer Bilgisayarımda Bi Sıkntı Yok.Yeni FreeBsd İndircem Bende

Arkadaşlar forumdan indirdiğim filesler kendi filesim dahil localhostta birkaç saat geçirdikten sonra o files connection refused veriyor sil baştan kur farketmiyor sourcede lisansda yok hiçbişey anlamadımm bıktım artık bri yardım etsin her fileste olmuyor ama çoğu fileste öyle gerçektenn bıktım yardım edin.

CHANNEL SYSERR : SYSERR: Jun 30 13:58:29 :: socket_connect: HOST localhost:15000, could not connect.
Freebsd 10.3 X64 iso indirerek tekrar dene dostum

Forumda 6gb olanı kullanıyorum

Şahsi görüşüm bu tarz vdi dosyalarına güvenmemek, bence sıfırdan taze bir kurulum yapabilirsin youtube da videom var, öyle saatler süren bir kurulum değil en fazla 30 dakika

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri