mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

LT - Silah Evrimli Alt Yapı Server Files 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan XxZeMaHSeRxX-Turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben filese kendimi övmek icin veya tanıtmak icin sistemi eklemedim. Ben Bu filesi paylasma amacım o sistemi begenip ekliyemiyenler icin paylastım ama siz boyle yaparak sogutuyorsunuz diceksin ki adam files paylasmis bakarsin forumda varmi silah evrimli files yok ha dersin ki eklemis adam sagolsun varolsun paylasmis ben kullanmam ama baskalarina eminim yarıyacaktır diyecektin.

Kardes yanlis anlamada bu sistemi ekliyemiyen kisi aciklari nasil fixlicek yani isine yaramicak.sifir files doldu forum yok evrimli sifir alt yapi yok wonlu sifir alt yapi abi birakin bu isleri 1 sistem ekle paylas prim yap gereksiz bence iyi forumlar.

bu ilk paylasimim prim yapsaydim her gun 0 filese 1 sistem ekleyip paylasirdim ve her yanına kendi ismimi yazardım. filesi kimse zorla kullanmaz istiyen kullanir bunu daha ogrenememissiniz isine yaramicaksa kullanma yorumda yapma

Eline sağlık dostum. Boşverin yorumları gereksiz tartışmayın daha fazla lazım olan kullanır lazım olmayanda bakıp geçebilir. Bunu ekleyemeyen biri nasıl server açar diye çok düşünmeye de gerek yok yüzlerce her sene server açılıyor bildiğiniz üzere hemde birçoğu birşey bilmeden açıyor. Serveri boşverin size bişey olmasın hepinize iyi forumlar. :) @LaSTThanatos @recepk78 @Frozen Shower

Eline sağlık dostum. Boşverin yorumları gereksiz tartışmayın daha fazla lazım olan kullanır lazım olmayanda bakıp geçebilir. Bunu ekleyemeyen biri nasıl server açar diye çok düşünmeye de gerek yok yüzlerce her sene server açılıyor bildiğiniz üzere hemde birçoğu birşey bilmeden açıyor. Serveri boşverin size bişey olmasın hepinize iyi forumlar. :) @LaSTThanatos @recepk78 @Frozen Shower

+1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri