Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

LT - Silah Evrimli Alt Yapı Server Files 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan XxZeMaHSeRxX-Turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar,

Forumda Baktım Silah Evrim Sistemi Ekli Bir Files Yok Bende 0 Bir Filese Ekleyip Sizle Paylaşmak İstedim.

Sistemi Bu Files ' e Ekledim. TIKLA

Sadece Silah Evrim Sistemini Ekledim.
Herhangi Bir Bug Fixi Yapmadım.

Gerisi Sizde Arkadaşlar.

Konuyu Pek Uzatmadan Oyun İçi Bi Resim Göstereyim Size.

qWLJOZ.jpg

Şimdide İndirme Linklerine Geçelim,

Game Mysql Pack Source Tek Link:

Boyutu Yüksek Olduğu İçin Bilgisayarımdaki Virüs Programı İle Tarattım,

Navicat Şifresi:1

Yardımları İçin VINCHENZOO Hasan 'a Teşekkür Ediyorum.

iyi Kullanmalar Arkadaşlar.

ÖNEMLİ NOT: Filese 1 tane sistem ekledim ve forumda yoktu o sistem ekli bir files o yüzden paylaştım amacım kendimi öne sürmek sahiplenmek değil istiyen kullanır istiyen kullanmaz !

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Paylaşım için teşekkürler kullanmıycam gerçi ama mainline src ye tek bir sistem ekleyip ( eklenilen sistemin kodlaması dahi başkasına ait) hiç bir değişiklilik yapmayıp Kendi isminizi vererek paylaşmak,
Çok saçma kusura bakmayın.
Ben başkaları gibi filesin her tarafına kendi adımı yazmadım kullanmadığınız için indirmediğiniz için böyle konuşuyorsunuz ondan bir şey demiyorum. Build Kısmında Mphlvn oyun içinde gm hesap nicki mphlvn hiç bir şeyine ellemedim. Sadece fotoda /b ile ismimi yazdım okadar.

İndirip indirmemem bir şeyi değiştirmez mainline src'ye tek sistem ekleyip resime ismini yazman Bilmem ne server files v1 dersen ve sistemsel olarak fix olarakta bir şey yapmamanı ve sadece tek sistem ile bunu yazmanı belirttim.

Diyeceksin ki Mesut'ta aynısını yapmış falan fişman ,
Mesut src'yi mainline almış,
packı ordan burdan,
Game Mysql' Maxmi 3.4 falan derken bir emek göstererek alt yapılık bir sunum hazırlayıp önümüze sunmuş Ortada sonuçta bir emek var (Kopy pastelik bir durum söz konusu değil)

Ama sen ,
Paylaşılan bir şeyi direk down ederek 1 tane sistemi (Yazanda başkası) Ekleyerek,
Hiç bir fix uygulamayarak,
LaSTThanatos Server Files v1 Yazarsan
Ben bunu eleştririm kusura bakma.

Sahi turkmmo platformu ve Diğer platformlarda kendi yazdığın sistemleri paylaşıyordun değilmi :( unuttum, Kopyala yapıştır hızınada hayranım + rep helal devam.
bu ilk paylasimim prim yapsaydim her gun 0 filese 1 sistem ekleyip paylasirdim ve her yanına kendi ismimi yazardım. filesi kimse zorla kullanmaz istiyen kullanir bunu daha ogrenememissiniz isine yaramicaksa kullanma yorumda yapma
Eline sağlık dostum. Boşverin yorumları gereksiz tartışmayın daha fazla lazım olan kullanır lazım olmayanda bakıp geçebilir. Bunu ekleyemeyen biri nasıl server açar diye çok düşünmeye de gerek yok yüzlerce her sene server açılıyor bildiğiniz üzere hemde birçoğu birşey bilmeden açıyor. Serveri boşverin size bişey olmasın hepinize iyi forumlar. :) @LaSTThanatos @recepk78 @Frozen Shower
Ben filese kendimi övmek icin veya tanıtmak icin sistemi eklemedim. Ben Bu filesi paylasma amacım o sistemi begenip ekliyemiyenler icin paylastım ama siz boyle yaparak sogutuyorsunuz diceksin ki adam files paylasmis bakarsin forumda varmi silah evrimli files yok ha dersin ki eklemis adam sagolsun varolsun paylasmis ben kullanmam ama baskalarina eminim yarıyacaktır diyecektin.
Paylaşım için teşekkürler kullanmıycam gerçi ama mainline src ye tek bir sistem ekleyip ( eklenilen sistemin kodlaması dahi başkasına ait) hiç bir değişiklilik yapmayıp Kendi isminizi vererek paylaşmak,
Çok saçma kusura bakmayın.

Ben başkaları gibi filesin her tarafına kendi adımı yazmadım kullanmadığınız için indirmediğiniz için böyle konuşuyorsunuz ondan bir şey demiyorum. Build Kısmında Mphlvn oyun içinde gm hesap nicki mphlvn hiç bir şeyine ellemedim. Sadece fotoda /b ile ismimi yazdım okadar.

İndirip indirmemem bir şeyi değiştirmez mainline src'ye tek sistem ekleyip resime ismini yazman Bilmem ne server files v1 dersen ve sistemsel olarak fix olarakta bir şey yapmamanı ve sadece tek sistem ile bunu yazmanı belirttim.

Diyeceksin ki Mesut'ta aynısını yapmış falan fişman ,
Mesut src'yi mainline almış,
packı ordan burdan,
Game Mysql' Maxmi 3.4 falan derken bir emek göstererek alt yapılık bir sunum hazırlayıp önümüze sunmuş Ortada sonuçta bir emek var (Kopy pastelik bir durum söz konusu değil)

Ama sen ,
Paylaşılan bir şeyi direk down ederek 1 tane sistemi (Yazanda başkası) Ekleyerek,
Hiç bir fix uygulamayarak,
LaSTThanatos Server Files v1 Yazarsan
Ben bunu eleştririm kusura bakma.

Sahi turkmmo platformu ve Diğer platformlarda kendi yazdığın sistemleri paylaşıyordun değilmi :( unuttum, Kopyala yapıştır hızınada hayranım + rep helal devam.

Ben filese kendimi övmek icin veya tanıtmak icin sistemi eklemedim. Ben Bu filesi paylasma amacım o sistemi begenip ekliyemiyenler icin paylastım ama siz boyle yaparak sogutuyorsunuz diceksin ki adam files paylasmis bakarsin forumda varmi silah evrimli files yok ha dersin ki eklemis adam sagolsun varolsun paylasmis ben kullanmam ama baskalarina eminim yarıyacaktır diyecektin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri