Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

LT - Silah Evrimli Alt Yapı Server Files 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan XxZeMaHSeRxX-Turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Dostum Alt Yapının Konusuna Gittim Kimisi Şey yazmış Files Gameyi Görmüyor işte Gamede sistemler ekliyorum oyunda görünmüyor vs vs. Eğer Client ve Game & Db Sorunsuz ise Build işleminde indirip deneyeceğim Filesi

Oyunu Açtım, Evrim Perşomeni Sistemini Ekledim Oyunu Tekrar Açarken Connection Refused Hatası Verdi.

item_proto.sql eklediğimi sildim tekrar başlattım yine aynı hata, /usr/game içindeki db'ye dump protoda eklediğim 3 item_names ve item_proto nesne ile birlikte attım yine aynı hata FreeBsd Problemi desem 9,2 Root Dev olan çoğu kişi onu kullanıyor zaten yoksa farklı bsd önerir misin çözüm nedir. bıktım sürekli şu saçma salak şeylerden.

Mainline src ve maxmi 3.4 iyi midir buglari fazla olan bir pack veya src degildir umarim marty src kadar olmasada yada ona yakin midir.

Mainline src ve maxmi 3.4 iyi midir buglari fazla olan bir pack veya src degildir umarim marty src kadar olmasada yada ona yakin midir.

bana göre size tavsiyem marty src li bir files kullanmanızdır. Ben bu filesi paylaştığım zaman bu alt yapı vardı silah evrim sistem ekli bir files yoktu ekledim paylaştım başka bir şey yapmadım.

bana göre size tavsiyem marty src li bir files kullanmanızdır. Ben bu filesi paylaştığım zaman bu alt yapı vardı silah evrim sistem ekli bir files yoktu ekledim paylaştım başka bir şey yapmadım.
Tesekkur ederim marty srcnin iyi oldugunu biliyorum peki alt yapi olarak maxmi kac onerirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri