Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kadir Topbaş'tan İstanbullar İçin Flaş Uyarı: YarınToplu Taşıma Araçlarını Kullanın

YouLostProduction

Pembe Kurt / Zeytin Gözlüm
Fahri Üye
Katılım
2 Ara 2013
Konular
5,196
Mesajlar
13,999
Online süresi
378s
Reaksiyon Skoru
1,484
Altın Konu
0
Başarım Puanı
446
TM Yaşı
12 Yıl 4 Ay 21 Gün
MmoLira
9
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ( İBB) Kadir Topbaş, İstanbul'da hava durumuyla ilgili uyarılarda bulunan Topbaş, "Meteorolojik uyarılara göre bu gece, sabah yağış olabilir. Vatandaşlarımızın meteorolojik gelişmelere dikkat etmesi, uyarılara hassasiyet göstermesi, mümkün mertebe toplu araçları kullanması tavsiye ediliyor. Nem oranı aniden soğuyarak buza dönüşüp dolu olabilir' deniyor" dedi.
"METEOROLOJİK UYARILARA GÖRE BU GECE, SABAH YAĞIŞ OLABİLİR"
Topbaş İstanbul'da beklenen ciddi yağışla ilgili olarak vatandaşları dikkatli olmalarını ve yetkililerin uyarılarına karşı da hassas olmalarını istedi.
YARIN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINI KULLANIN
Topbaş şöyle konuştu:
" İstanbul yağış ortamına girdi. Sabah erken saatlerden itibaren Sarıyer, Beykoz ve Şile bölgelerinde yoğun bir yağış görüldü. Meteorolojik uyarılara göre bu gece, sabah yağış olabilir. Gezegenimiz mevsim dengesinin dışına çıktı. Biz çevreyi kirletirsek, çevreye saygı göstermezsek gezegen yaşanmaz hale gelir. Vatandaşlarımızın meteorolojik gelişmelere dikkat etmesi, uyarılara hassasiyet göstermesi, mümkün mertebe toplu araçları kullanması tavsiye ediliyor. 'Nem oranı aniden soğuyarak buza dönüşüp dolu olabilir' deniyor. Bunları beraberce yaşamalıyız. Sadece idarecilerin tedbir alması yetmiyor. Her birey bu hassasiyeti gösterirse sıkıntısız bir dönemi geride bırakırız".
SU BİRİKME HARİTALARI OLUŞTURULUYOR
Yağışların ardından nerede, neler yapılması gerektiğinin tespiti için ' İstanbul'da su birikme haritaları' yapılması yönünde talimat verdiğini söyleyen Topbaş, "İstanbul'un ana arterleri ve meydanları başta olmak üzere 'su birikme haritaları çıkartın' dedim. Kameralarla tespit edin. Yağışta sular nerelerde birikiyor, tedbirleri alalım, ona göre çalışalım. Haritalar çıkartılacak, nerede su birikiyor, nerede yoğunluk oluşuyor" diye konuştu.


 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri
Üst