- Konular
- 1,906
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 8d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 986
- Altın Konu
- 9
- Başarım Puanı
- 332
- MmoLira
- 4,946
- DevLira
- 29
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar animeci arkadaşlar. Bugün sizlere One Piecenin ön incelemesini bir sonraki konumda ise detaylı olarak tüm karakterleri inceleyeceğim. Şimdiden sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim.
[TR][TD]Mangaka:[/TD][TD]Eiichiro Oda[/TD][/TR]
[TR][TD]Bölüm:[/TD][TD]762+ ( Devam ediyor )[/TD][/TR][/TBODY][/TABLE]
Kral Gold Roger , bu dünyadaki herşeyi elde eder ve idam edilirken, tüm servetinin Grand Line'da olduğunu, onu arayıp bulmalarını söyler. Bu olaydan sonra herkes aramaya koyulur. Ancak Grand Line' a gitmek çok zorludur. Heleki Grand Line'da canlı kalmak imkansıza yakındır. Kahramanımız Monkey D. Luffy'nin rüyası , Korsan Kral olmak ve One Piece denen kimsenin bilmediği , görmediği hazineyi elde etmektir. Küçük yaşlardan beri hep korsan olmak isteyen Luffy , Kazara bir şeytan meyvesi ( Akuma No Mi ) yedi. 3 Farklı şeytan meyvesi vardır ve bu meyveleri yiyenlere çok üstün güç sağlar fakat bu güçlerin bedeli asla yüzememektir. Luffy'nin yediği şeytan meyvesi onu bir lastik çocuğa çevirir. Bu olaydan seneler sonra Luffy denize açılır. Yolculuk esnasında ekibini toplayacak ve One Piece'yi bulmak için Grand Line'da farklı farklı tehlikelerle karşı karşıya kalacaklardır.
Asialogy, eski adıyla LearNihongo'nun kuruluşu One Piece'e dayanır
ruhsuz ve yapmacık dublajların yanı sıra anlamsız ve takip edildiğinde alakasız diyaloglar oluşturan cümleler içeriyor:
-sahildeki her tekneler batmış.
-(karşıdan yara bere içinde bi adam gelmektedir) rahat ve güvende misin? (kısaca iyi misin demek istiyor)
bazı yerlerde dublaj yapmayı unutup japonca seslerin gelmesi de cabası.
"hehe sadece çocuklar izler bunları boşver uğraşmaya değmez" diyerek fazla fazla uğraşılmamış veya "eşek kadar adam olmuş çizgifilm derdine düşmüş" dedirtebilen bu çizgifilmin sadece bir bölümünde iki adam ölüyor, birinin vücudu kılıçla parçalanıp sonra dikiş atılıyor, kızın biri adamın ağzına tüfek namlusu dayıyor, adam da o namluyu ısırarak parçalıyor. yakında bir çocuk ben lastik adamım diyip camdan atacak kendini, hissediyorum bunu.
-sahildeki her tekneler batmış.
-(karşıdan yara bere içinde bi adam gelmektedir) rahat ve güvende misin? (kısaca iyi misin demek istiyor)
bazı yerlerde dublaj yapmayı unutup japonca seslerin gelmesi de cabası.
"hehe sadece çocuklar izler bunları boşver uğraşmaya değmez" diyerek fazla fazla uğraşılmamış veya "eşek kadar adam olmuş çizgifilm derdine düşmüş" dedirtebilen bu çizgifilmin sadece bir bölümünde iki adam ölüyor, birinin vücudu kılıçla parçalanıp sonra dikiş atılıyor, kızın biri adamın ağzına tüfek namlusu dayıyor, adam da o namluyu ısırarak parçalıyor. yakında bir çocuk ben lastik adamım diyip camdan atacak kendini, hissediyorum bunu.
One Piece çok farklıdır ; Şeytan meyvesi yiyen herifler , Kılıç üstadları , Devler , Cüceler , normal insanoğlu , Gladyatörler , Denizciler , Korsanlar , Balık adamlar , Dev insanlar , Uzun kollular ( kıyafet değil tamam tamam şaka
) , uzun bacaklılar ve daha neler neler. Efsanevi güçler ve yetenekler. Yani pazardan aldım 1 tane eve geldim bin tane hesabı. Korsan emicelerin tek amacıysa Korsanlar kralı. Gerçi başka ne olacaksa. Denizcilerin amacıysa korsanları yok etmek. Bu ne yaman çelişki anne ya
.Konumu sabırla dinlediğiniz için teşekkür eder bidahaki konumda karakterleri ince ayrıntısıyla inceleyeceğimi hatırlatır iyi günler dilerim.