- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar. Sizlere iptv önerisinde bulunmak istiyorum. İlk olarak geçen sene lig maçları için almıştım. Çok memnun kaldım bu sezonda süremiz uzattım. Kanal zenginliği ve kalitesi, desteği ve en ufak problemde yardımcı olmaları özelliği ile sizlere joymaxiptv yi önermek istiyorum iptv tavsiyesi isteyen yakın arkadaşlarıma da joymaxiptv yi önerdim hepsi memnun. Spor kanallarının yanında özellikle sinema kanalları harika. İnternet bağlantısı iyi olan herkese tavsiye ederim. Web siteleri:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 3
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Kanalların çözünürlüğü nedir hocam? Ben de almayı düşünüyorum. Çevremde kullananlar var memnun olduklarını söylüyorlar.Geçen seneden beriLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.kullanıyorum çok memnunum yakın arkadaşlarımıza tavsiye ediyorum
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 1
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Evet ben de kullanıyorum memnunum ben de yakın arkadaşlarımıza öneriyorum. Kanallar sizin internet bağlantınıza göre farklı çözünürlüklere sahip HD, Full HD gibiKanalların çözünürlüğü nedir hocam? Ben de almayı düşünüyorum. Çevremde kullananlar var memnun olduklarını söylüyorlar.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 10 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 3
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Siz nasıl izliyorsunuz?Evet ben de kullanıyorum memnunum ben de yakın arkadaşlarımıza öneriyorum. Kanallar sizin internet bağlantınıza göre farklı çözünürlüklere sahip HD, Full HD gibi