HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar arkadaşlar, yaklaşık olarak 1-2 yıldır forumda aktif olarak bulunmadım. Çok nadir girdiğim oldu zamanında bıraktığımı söylemiştim. Forum dışında başka platformlarda devam ettim. Bugüne kadar bu forumda hiçbir zaman ban yemedim. Burada ki yaptığım paylaşımlar sayesinde bir kitlem oluştu bir çok yerde tanındım MAXMİ nick'i bir çok yere yayıldı. Lakin artık tamamen bu sektörü bıraktığımı belirtmek istiyorum. Bunun üzerine üyeliğimin silinmesi, eğer silinemiyorsa tamamen kapatılması yani süresiz ban atılmasını istiyorum.
SEVGİYLE KALIN, ,İYİ FORUMLAR DİLİYORUM...
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Bölümü amacı dışında kullanmayın
@MaXmi Mehmet üzüldüm dostum özelden adminlere mesaj atarsan hesabını kapatabilirler.Merhabalar arkadaşlar, yaklaşık olarak 1-2 yıldır forumda aktif olarak bulunmadım. Çok nadir girdiğim oldu zamanında bıraktığımı söylemiştim. Forum dışında başka platformlarda devam ettim. Bugüne kadar bu forumda hiçbir zaman ban yemedim. Burada ki yaptığım paylaşımlar sayesinde bir kitlem oluştu bir çok yerde tanındım MAXMİ nick'i bir çok yere yayıldı. Lakin artık tamamen bu sektörü bıraktığımı belirtmek istiyorum. Bunun üzerine üyeliğimin silinmesi, eğer silinemiyorsa tamamen kapatılması yani süresiz ban atılmasını istiyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)